"Tri sestre", jedna od popularnih TV serija utorkom navečer, svojom radnjom nastavlja impresionirati širu publiku

"Tri sestre", jedna od popularnih TV serija utorkom navečer, svojom radnjom nastavlja impresionirati širu publiku, iako ne može dostići gledanost ostvarenu u prve dve sezone. 

Treća sezona serije, u kojoj se u novom periodu počeo isticati Gökberk Demirdži sa svojim likom Kartala, nastavlja se na Kanalu D. 

Glavni dvojac Berker Güven i Özgü Kaya postigli su veliki uspeh i publici preneli velike emocije, a sada projekt nastavlja svoj put kao sasvim druga priča uz sudelovanje Gökberka. 

Činjenica da se Turkan u seriji našla između Somera i Kartala pojačala je znatiželju publike. Hoće li pobediti ljubav ili posao? Zapravo, ovo pitanje će biti postavljeno. Nitko ne zna što će Turkan učiniti. Özgü Kaya je također rekla da ne zna kako će se priča razvijati. 

Özgü Kaya, koja je nedavno uspela napraviti veliki skok u svojoj karijeri sa likom Türkan, o seriji je rekla sledeće: “Još ne znamo zove li to Türkan ljubavlju ili poslom. Turkan je trenutno u dilemi. Ali ja mislim ljubav".


Gökberk Demirdži se svojim fanovima pojavljuje kao Kartal, koji ulaže velike napore da uvuče Turkan u radnju serije. Demirdži je rekao: “Jako mi je teško odvojiti ljubav i trud jedno od drugog”.

Pojavljujući se pred Turkan nakon 5 godina, Somer pokazuje da je ne može zaboraviti i pokušava je ponovno pridobiti. 

Özgü Kaya je izjavila da će prikazati Türkanino putovanje na kojem je dugo zaglavljena i proživljava mnoge složene emocije, te dodala da će stoga priča podeliti publiku na dva dela.

 “Somer je napravio mnogo grešaka u svom odnosu sa Turkan. Od sada se nadam da će moći nastaviti sa svojim životom kako bi ispravio ove greške,” rekao je Berker Güven. 

Objašnjavajući da je Turkan dobila prekorne poruke od publike kako bi joj bilo bolje, Ozgu je navela da je publika verovala u tu ljubav.



Primjedbe