Simay Barlas, koja se ističe kao protagonistica serije "Divlji", postala je vrlo uspešan par sa Halitom Ozgurom Sarijem.

Simay Barlas, koja se ističe kao protagonistica serije "Divlji", postala je vrlo uspešan par sa Halitom Ozgurom Sarijem. 

Dobra energija dvoje mladih glumaca pozitivno utiče na uspeh projekta. “Divlji" je postao projekt koji je privukao pažnju ne samo u Turskoj, već i u svim regijama gde se gledaju turske serije. Na temelju objava uočava se interes gledatelja koji govore različite jezike i kulture u okruženju društvenih mreža. 

Za Simay serija u kojoj tumači ulogu Ruye čini se iskorakom u karijeri. Glumica, koja se na setu pojavila 2015., pažnju je privukla serijom “Ponekad je život lep”. 

Ipak, prvi projekt u kojem je Simay napravila značajan iskorak bio je “Okrutni Istanbul”. O glumici se mnogo pričalo kao o još jednom mladom imenu u seriji, uz Berkera Güvena, Ozana Dolunaya, Idrisa Nebija Taškana, Bahar Šahin i Seru Kutlubey. 

Simay, koji je nakon ove serije dobijala ponude jednu za drugom, sada se sa gledateljima susreće u projektu “Divlji”, nakon serija “Greh jedne majke”, “Aziz” i “Omer”.

 Nakon što je u prvi plan došla kao Efnan u seriji Aziz, Simay, koja sada impresionira ulogom u projektu, doživljava uspon u karijeri.Projekt je također od velikog značaja jer je mladoj glumici ovo prvo iskustvo u vodećoj ulozi.

 Glumica, koju smo do sada gledali u sporednim ulogama, sada se afirmirala u glavnoj ulozi. Simay, koja je posebno pozirala za Gardrop Magazine, izjavila je da je inspiriraju snažne žene. 

Glumica, koju su urednici časopisa opisali kao pametnu i modernu, progovorila je o ženama koje je inspiriraju:
 
“Jake žene koje poznaju sebe, koje se dobro odnose prema sebi, koje prihvataju sebe sa svojim greškama i pravima, koje su smirene, koje ne odustaju, kojima se život smeši, bez obzira na sve, koje stoje čvrsto na zemlji,  te su najbolje. 

Moja majka je moj najveći izvor inspiracije.” 
Simay vidi snažne žene kao izvor inspiracije. 

Osim popularnosti koju je postigla kroz seriju, njena postignuća u mladosti pokazuju da i ona može biti inspiracija mnogim mladima. 

Neće biti krivo reći da je ovaj projekt veliki iskorak u karijeri za glumicu.



Primjedbe