SAFIR - I kako mu sada život pretvaraju u pakao, a Yaman, opsednut svojom ljubavi...

📌💔 Odavno smo zaboravili kako se ovaj čovek smeši, zahvaljujući piscima. 

I kako mu sada život pretvaraju u pakao, a Yaman, opsednut svojom ljubavi, još je jedan pljuvač u lice FerYam fanova...

Strah od gubitka ljubavi uzrokuje mnogo više boli od svih drugih vrsta strahova i može svačiji život pretvoriti u živu noćnu moru. Odnose nije lako izgraditi. Sa istom osobom možemo provesti godine, ali sa drugima ostajemo samo kratko. 

U vezama, jedna od stvari koje se najviše bojimo, je gubitak voljene osobe ako izgubi interes ili saznanje da bi nas netko drugi mogao zameniti. 

Nakon “izdaje” majke, Feraye je Yamanu bila jedina bliska osoba, a nakon njene “izdaje” njegovi strahovi postali su stvarnost. U ovoj situaciji ljubomora je očigledna, ne samo da ga je "izdala", već se nameravala udati za baš onog brata za kojeg je on zamenjen u detinjstvu. 

U nekim slučajevima potreba za zaštitom je vrlo jaka, pa ponekad poduzimamo jače mere. Što je veći strah od gubitka, to je veća naša kontrola nad pokušajima da zadržimo partnera. 

Yaman se na sve načine pokušao odupreti Ferinoj odluci, videli smo to ne samo u delima, već i u rečima. Naša bit je obezvređena od trenutka kada smo se stavili u ulogu “nadzornika”. 

Ne čudi što su mnogi fanovi para odlučili prekinuti seriju ili preći na drugi par. Osoba nad kojom se dominira može se osećati depresivno i mi možemo izgubiti ljubav i divljenje koje ona ima prema nama.

 Feraye oseća stalnu kontrolu muškarca koji joj je nekada bio sve.Sa jedne strane ne razume što muškarac koji se oženio i ostavio je želi od nje, sa druge strane zašto se toliko promenio?! Strah od gubitka ljubavi najčešće se javlja kod osobe koja ne prihvata sebe, u takvoj osobi nema integriteta, nema srži. 

Svi mi dolazimo iz detinjstva, onako kako je Yaman odrastao,ne prihvatajući sebe, ne veruje da može biti voljen, stoga ne gradi odnose ljubavi, već ovisnosti. Obično to psiholozi zovu strast...Snažna želja da se nešto dobije dovodi do gorkog razočaranja kada predmet strasti izmakne. 

Sve dok nešto jako želite, nećete to dobiti. Upravo zato što to previše želiš. Ja lično čekam samo jedan izlaz da Yaman postane srećan!Mora se sabrati, početi živeti bez ove ovisnosti, bez ove osobe. 

Ali da bi to učinio, mora maknuti Feraye i njenog zaručnika sa vidika ili, kako je Okan rekao, Yaman mora otići na neko vreme. Sve prolazi i ovo će proći ✍🏻
               
💔  tags, serija "Safir"



Primjedbe