Šerbet od Brusnice - Svaka nova epizoda serije privlači pažnju kako u gledanosti tako i na društvenim mrežama

Završena je 33. epizoda fenomenalne serije “Š𝐞𝐫𝐛𝐞𝐭 𝐨𝐝 𝐛𝐫𝐮𝐬𝐧𝐢𝐜𝐚” u kojoj glume Barıš Kılıč, Evrim Alasya, Settar Tanrıogen, Sila Türkoğlu, Sibel Taščioğlu, Dogukan Güngör, Müzde Uzman i Yigit Kırazdži. 

Svaka nova epizoda serije privlači pažnju kako u gledanosti tako i na društvenim mrežama. Teška odluka koju je Doga donela u 33. epizodi projekta nije iznenadila publiku. 

Doga, koja se nije libila žrtvovati za kćer, pažnju je plenila svojim majčinskim instinktom. U epizodi od petka navečer, Doga, koja je izgubila skrbništvo nad detetom, pokušala je preživeti uz podršku svoje majke Kıvıldžim.

 Kıvıldžimin govor Dogi nakon događaja koje je doživela dok je išla doktoru kojeg je njen advokat poslao da joj vrati dete bio je jedan od nezaboravnih trenutaka ove epizode. 

Ömer, koji je saznao da je nesvesno uključen u Fatihovu igru, doživeo je napetost u odnos sa Kivildžim. Omer nije oprostio Fatihu, koji mu se ispričao uprkos Abdulahovom inzistiranju. S' druge strane, Nursema i Umut imali su prvu svađu u braku. 

Nursema je rekla da više neće dopustiti Umutu da radi noću. U emotivnoj završnoj sceni epizode, Doga, koja je želela svoje dete natrag, našla se na raskrižju. 

Doga, koja je želela ponovno biti sa svojim detetom od kojeg je bila odvojena, prihvatila je Fatihove uslove i vratila se kući. Razdvajanje Doge i Kivildžim u suzama ostavila je traga na ovu epizodu.



Primjedbe