Pripremite se na bol, nadolazeće epizode "Ženskaroša iz Vile" bit' će pune drame i boli.

📍Pripremite se na bol, nadolazeće epizode "Ženskaroša iz Vile" bit' će pune drame i boli. 

Umut Gezer - Yusuf se vraća, priča se da će i dalje biti saveznik Pelin. Snimljena je scena u baru sa Feritom i Abi, Pelin, kako je već pisano, tamo nema. 

Osvetnica - Nuket došla je osvetiti se svim Korhanima. Nuket neće uspeti pridobiti svoju rodbinu, sav njen trud će biti uzaludan, Kazim i Ifakat udružuju snage protiv nove naslednice.

 Mama Gulgun poziva Seyran i Sultan na razgovor na neutralni teritorij, ovo je kafić. Seyran saznaje za prošlost svog muža i Sultan. 

Ferit će stići u kafić nešto kasnije, sada Seyran i Gulgun žele čuti i njegovu verziju. Sultan dobiva veliku svotu novca za ćutnju i napuštanje vile, tako će Irem Altug biti izbačena iz njihove kaste. 

Didžle ostaje u Yali (nitko sada neće smetati Orhanovoj sreći). Ferit je siguran da je trudnoća farsa, jer je siguran da je na dan kada je bio sa Pelin zaključao vrata pijan. 

O kakvoj je bliskosti reč! Pelo pristaje na test očinstva za svoje dete, koji ona uspešno krivotvori, za pozamašnu svotu novca. Ovako će dokazati da Ferit laže i da je ovo njegovo dete.

 Seyran, nakon što je saznala rezultate, odlučuje ostaviti Ferita kako bi dete raslo u kompletnoj porodici, ali Ferit to ne dopušta. Zerrin Hanim se pojavljuje u Yali, nitko nije srećniji od Kazima :)  kao Kazim.

 Kayin osećaj osvete prema Feritu se pojačava, pretvarajući se u opsesiju.



Primjedbe