Na društvenim mrežama se vodila tako intenzivna kampanja kritike za drugu sezonu "Ženskaroš iz Vile"

Na društvenim mrežama se vodila tako intenzivna kampanja kritike za drugu sezonu "Ženskaroš iz Vile" da je postalo sasvim normalno da se ekipa suoči sa valom negativnih reakcija što god učinili. 

U drugoj sezoni projekta promena scenarističkog tima, diferencijacija likova i nemogućnost radnje da zadovolji publiku izazvali su šok padom gledanosti u poslednjoj epizodi. 

Došlo je do toliko ozbiljnog pada gledanosti serije da se to produkcijskom timu činilo kao velika pljuska. 

Sada su počeli tražiti rešenja kako popraviti situaciju i spasiti projekt, koji je postao najvažniji iskorak poslednjih godina. 

Iako je sudelovanje dva popularna imena u seriji, kao što su Binnur Kaya i Tarık Emir Tekin, zadovoljilo publiku, to nije bilo dovoljno da nadoknadi štetu nanesenu priči... 

Uz snažnu harmoniju Afre Saračoğlu i Merta Ramazana Demira, glavnih glumaca projekta, divljenje publike, testirano u prvoj sezoni, postupno gubi na snazi. 

Sada dolazi period kada priča dolazi u prvi plan, gledatelji traže razloge za sedenje pred ekranom, a element znatiželje je u igri.

U tom trenutku nova priča naterala je mnoge gledatelje da napuste seriju.

 U ovoj fazi otkriveno je da se radi na ponovnom uvođenju likova Pelin i Zerrin u priču, koji su se istaknuli kao element sukoba prošle sezone, ali za koje su mnogi fanovi serije želeli da napuste ekipu. 

Likovi Pelin i njene majke Zerrin gledateljima su bili toliko dosadni, a na društvenim mrežama je bila tako snažna kampanja linča da su scenaristi smatrali da ova dva lika nisu potrebna u drugoj sezoni.

 No, još jednom smo se uverili da nije u redu činiti ono što gledatelji, koji uvek preteruju sa emotivnim reakcijama na društvenim mrežama, žele ponovno videti likove Pelin i Zerrin.

 Jasno je da će se produkcijski tim potruditi da serija ponovno privuče milione gledatelja, kao i dosad.

 Videt ćemo koliko će publika biti zadovoljna povratkom Buče Buse Kahraman, koju smo gledali u ulozi Pelin, te Toprak Saglam, koja je ekrane osvojila u ulozi Zerrin.



Primjedbe