👇🏻Malo o švaleru, obrvanku iz vile, seriji "Ženskaroš iz Vile"👇🏻

👇🏻Malo o švaleru, obrvanku iz vile, seriji "Ženskaroš iz Vile"👇🏻

Za mene je ovo najbolji frag 2.sezone do sada🔥traš se vratio... 

Vidi se odmah po broju komentara, zamorna priča o fakultetu, pijana Seyroha :)  na način neuobičajen za nju da govori i ponaša se, šmrc o sveučilištu, raspravama o tome hoće li ili neće biti polupečenih jela u vodi, kako je tko koga poljubio mene lično nije zanimalo ni gledati ni čitati. 

Što se Nuket tiče, pitam se zašto se žena koja je odrasla sa majkom koju je Halis napustio ponaša tako submisivno. 

I ćutala je kad su ona i njena majka tako spušteni. Inscenirani teatar i osveta su najlogičnije objašnjenje. 

Štoviše, postoje intrige i oštri zapleti. Da vidimo hoće li njeno srce zadrhtati, hoće li Kayino srce zadrhtati od ljubavi prema nekome. Jer mislim da će mu ljubav sigurno biti propisana, ali još nije jasno kome točno. 

Možda će on ili Nuket sticajem okolnosti biti zlikovci, ali u srcu neće biti tako tvrdoglavi osvetnici.

 O ZeroPelu se još nema što reći. Možda bi bili prikazani u flashbackovima. Ovo je most za prikaz Nuketinog plana. 

Zapravo mislim da je ova linija bila izvorno namenjena. Pevala je bolno slatko i slagala se sa svime. 

I oni su glupo spojili dva londonska ploveća broda. Poslednji snimak sa Pelo dao je razloga za pomisao da je, nakon svega, Buče letos pohađala časove glume, njen izraz lica već je malo drugačiji. 

Ali je svejedno naučila slabo hodati.Šta znam, meni nekako besmislica vratiti Pelo i njenu majku u seriju, ali eto, ovo će biti drugačiji žanr.

 :) Ovde smo skoro zaspali od fakulteta, svađa SeyFer, dreke, cike.... Mislim da bi "Ženskaroš iz Vile" trebao imati antijunake i večni traš. Također sam želeo pisati o primerenosti likova.

 Za mene je ludo kada se temeljne karakteristike menjaju. Do sada su, po mom mišljenju, najuočljivije prekretnice bile kada je Ferit otišao do Pelo i počeo je pribijati uz stol, a Seyran u rupičavoj haljini vrtila je svoju opicu na stolu. Shvatite, ovo nije traš act, to je sasvim normalno na odmoru. Ali ovo nije Seyro. 

Nije njen firmware. Ona je ta koja zabrlja i okrivljuje Ferita. Sve ostalo je u principu razumljivo. 

Reći ću čak i više - ovo je sve izmišljeno iz života, negde je to netko rekao, napravio i utkao u zaplet. 

Malo je Orhana koji su ženskari, despotske dede koji čitaju moral; lude žene koje sline za mladim momcima itd. itd. 

A najadekvatnije razmišljajući lik za mene je bio i ostao Ferit. Ljut je na Nuket i Kayu. Pa, Feritčim je živeo celi život i video kako gomile rođaka trče otvorenih usta po novac. 

Što je drugo mogao pomisliti kad su celi život živeli u Londonu, a onda su se odjednom rasplamsali osećaji prema porodici koja ih je napustila!?!? 

Njegova reakcija sasvim je razumljiva. Scenarij je jednostavno bio jadan. I da, bio je u pravu kada je svojoj "glupoj" ženi, u parku na kiši, rekao da mu može verovati. Odmah je bio otvoren i rekao istinu. 

Od prvog dana braka. Nije je iskoristio i otišao do Pelo, ali joj je rekao kako je bilo i upoznao je sa Pelo. Da, izvršenje je također bilo na mestu. 

Ali svejedno, nije se ponašao kao štakor 💪



Primjedbe