Kako je serija "Ženskaroš iz Vile" postupno gubila atmosferu koja je osvajala gledatelje u prvoj sezoni ??

Kako je serija "Ženskaroš iz Vile" postupno gubila atmosferu koja je osvajala gledatelje u prvoj sezoni, značajan deo publike počeo je pokazivati ​​nezainteresiranost za projekt. 

Iznenađeni su oni koji vide razliku u ocenama 15. epizode serije i 41. epizode. Dok je kategorija svih osoba zabeležila pad od više od 50%, to se povećalo na 70% u skupini EU. 

Stoga je vrlo velika publika napustila projekt. Glavni razlog tome je reakcija na scenarij za drugu sezonu.

 Na društvenim mrežama gledatelji su dugo izražavali mišljenje da su nezadovoljni radom nove scenarističke skupine. 

Osim toga, činjenica da su likovi pretrpeli značajne promene potkopala je verodostojnost priče. 

Dok "obrvanko" pada u gledanosti, ne prolazi nezapaženo da njegov glavni konkurent, "Brusnice", čini veliki skok. 

Serija "Ženskaroš iz Vile" na Star TV-u, u kojoj glume Afra Saračoğlu i Mert Ramazan Demir, bila je mučena problemima kao što su stalne tučnjave, dijalog između likova koji smeta gledateljima i gubitak kontinuiteta radnje u prvoj sezoni. 

Znamo i da postoji deo gledatelja koji su umorni od ove priče i da projektni tim traži rešenja kako vratiti ovu publiku.Priča o Feritu i Pelin izazvala je veliku pažnju u prvoj sezoni. 

Unatoč ozbiljnim kritikama na račun Buče Buse Kahraman na društvenim mrežama, lik Pelin bio je jedan od najkontroverznijih likova u povijesti, što je povećalo interes za seriju. 

Osim što se Pelin lik vraća u priču, to se također smatra velikim korakom za Pelinu majku Zerrin, koju glumi Toprak Saglam, da se ponovno pojavi u priči. 

Ne zna se hoće li povratak Pelin i Zerrin vratiti odbegle gledatelje za ekran? Međutim, iz ovih događaja razumemo da je scenaristički tim pogrešio i traži rešenje da to ispravi. 

Mert Ramazan Demir rekao je: "𝐍𝐨𝐯𝐚 𝐠𝐥𝐮𝐦𝐚𝐜̌𝐤𝐚 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐚𝐯𝐚 𝐣𝐞 𝐝𝐨𝐛𝐫𝐚" i naveo da je povratak Buče Buse Kahramana, sa kojom je glumio prošle sezone, bio ugodan. 

Mert je upitan i za kraj njegove romanse sa Afrom Saračoğlu kao razlog pada gledanosti.

 Glumac nije želeo komentirati uporna pitanja novinara, rekavši:“𝐊𝐚ž𝐮 𝐭𝐚𝐤𝐯𝐞 𝐬𝐭𝐯𝐚𝐫𝐢, 𝐭𝐨 𝐣𝐞 𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥𝐧𝐨.” Je li par zaljubljen ili je reč o kratkotrajnom uzbuđenju ili reklami?

 Na ovo pitanje još nema odgovora. Mert se prisetio da nije davao nikakve izjave po ovom pitanju i nije želeo ni ulaziti u tu temu, rekavši: “𝐁𝐢𝐥𝐨 𝐛𝐢 𝐬𝐦𝐞š𝐧𝐨 𝐝𝐚 𝐝𝐚𝐣𝐞𝐦 𝐢𝐳𝐣𝐚𝐯𝐮”.




Primjedbe