Halit se vratio na ekrane u novoj sezoni sa ambicioznom Fox TV serijom "Divlji”.

Halit Özgür Sarı nastavlja se pojavljivati ​​pred svojim fanovima u raznim ulogama. Glumac, koji se pojavio na setu u liku Sulejmana u seriji "Ertugrul" 2018., sudelovao je u vrlo važnim projektima jedan za drugim. 

Nakon serije "Zaštitnik", vidimo da je glumac napredovao u projektima "Šampion", "Crvena soba", "Bratstvo" i "Na tajnom zadatku".  Lik Kadir je posebno postao jedan od nezaboravnih likova u seriji "Bratstvo".

 Halit se vratio na ekrane u novoj sezoni sa ambicioznom Fox TV serijom "Divlji”. Nakon izlaska 4. epizode projekta, ona nastavlja biti serija broj jedan utorkom navečer. 

Ocene do 6 za sve kategorije dovoljne su da kažu da je projekt uistinu voljen. "Divlji"  koji je uspie postići natprosečne ocene u EU skupini, pokazuje znakove da bi mogao postati top proizvod utorkom navečer u novoj sezoni.

 Naravno, najveći udeo u ovom uspehu može se pripisati Halitu Özgüru Sariju, koji igra glavnu ulogu i uspeo je privući široku bazu fanova pred ekran.

 Osim radnje, moram reći da je i glumačka postava serije vrlo dobra. Simay Barlas i Halit Ozgur Sari činili su dobar par u glavnim ulogama. 

Vidimo da glumačku postavu serije čine i iskusna imena Yurdaer Okur, Dolunay Soysert i Šebnem Hassanisugi.Da je projekt vrlo vredan govori već činjenica da se u projektu pojavljuje ime kao što je Bertan Aslani koji ima svoju publiku. 

Činjenica da je svojom gledanošću iza sebe ostavila uspešne produkcije iz prethodne sezone, a to su "Porodica, "Ne mogu stati u ovaj svet" i "Tri sestre", učinila je novu seriju "Divlji" uspešnim projektom.

 Naravno, Halit Ozgur Sarı, glavni glumac u ovom projektu i vrlo prikladan za ulogu Yamana, ne prolazi nezapaženo kao najveći doprinos uspehu.



Primjedbe