Evo reči Kerema Bürsina o ranom finalu projekta: “Zapravo, ovde postoji mnogo jednadžbi.

Serija “Ako jako zavoliš” sa Keremom Bursinom i Hafsanur Sandžaktutan u glavnim ulogama postala je jedan od najraspravljanijih projekata letnje sezone.

 Iznenađujuće je da je serija prerano završila, iako je privukla široku publiku, stvorila mnogo interakcije na društvenim mrežama i vrlo dobro prošla u inozemstvu. 

Ova situacija, koja je izazvala kontroverze, zapravo je postala pokazatelj koliko turski projekti ovise o gledanosti. 

Osim rezultata gledanosti, serija je pokazala vrlo dobre rezultate u svim područjima i imala je vrlo širok odjek. 

O projektu, kojem su gledatelji koji pomno prate turske serije u inozemstvu dali veliki značaj, govorilo se i zbog njegove vrlo dobre prodaje u inozemstvu. 

No, unatoč svim tim događajima, činjenica da je projekt trajao 13 epizoda ostavila je upitnik u sećanju, a Kerem Bürsin je osoba koja je najjasnije i najrealnije komentirala postavljeno mu pitanje. 

Evo reči Kerema Bürsina o ranom finalu projekta: “Zapravo, ovde postoji mnogo jednadžbi. 

Imao je mnogo prodaje u inozemstvu i mogao bi nastaviti tako. 

Kao što znate, seriju nažalost trenutno možemo financirati prodajom iz inozemstva. 

Ali radilo se o nečemu, o programiranju... Mi imamo program, ima i drugih reči... Može li bolje, da, može kao i svi drugi.”

 Iz ovih reči Kerema Bursina postaje jasno da je tur. serije zapravo idu prema opstanku zahvaljujući prodaji koja dolazi iz inozemstva. 

U tom smislu, serija "Ako jako zavoliš" možda nije prešla 13 epizoda, ali postoji mnogo serija koje, da im nije dobra međunarodna prodaja, ne bi uspele ostati na ekranu sa niskom gleda opću.



Primjedbe