Druga sezona serije “Šerbet od brusnica” nastavlja se punim jekom.

Druga sezona serije “Šerbet od brusnica” nastavlja se punim jekom. 
Projekt koji je u prošloj epizodi ponovno zauzeo prvo mesto u skupinama AB i ABC1 dobro ide.

 Dvoznamenkaste brojke, posebice u ove dve kategorije, rezultat su uspeha serije. Fatiha vrlo uspešno igra Dogukan Güngör. 

Komentari na društvenim mrežama pokazuju da je publika prilično nezadovoljna onim što je Fatihov lik napravio u priči. Glumac je u svojoj izjavi rekao i da su mu gledatelji koji su ga okružili na ulici zamerali. 

Dodatno uzbuđenje u seriji dali su i znaci u scenariju da će Fatih početi učiti na svojim greškama.U novoj 35. epizodi projekta gledat ćemo lika koji uči na svojim greškama u novom procesu koji će započeti Fatihovim izvinjenjima. Sada počinje proces iskupljenja za Fatiha, koji je do sada ljutio gledatelje.

U izjavi za Habertürk, glumac je rekao da ne odobrava postupke svog lika. “Kao Dogukan, nikada nisam odobravao ono što je Fatih uradio. Varanje nije moja stvar. Posebno želim biti sa svojom trudnom suprugom svake sekunde”, rekao je. 

Ističući da je Fatih drugačija osoba od njega samog, Dogukan je rekao da ga je pokušao razumeti kako bi se uživeo u ulogu. Također je izjavio da je zadovoljan ulogom, dodajući: "Još uvek uživam glumiti ove likove." 

Objašnjavajući da je pokupio Fatiha dok ga je glumio na setu i da nije imao problema sa uživljavanjem u lik nakon početka snimanja, glumac je dobio pažnju govoreći: "Ja živim ovaj lik".



Primjedbe