Beril Pozam i Ersin Arıdžı, čiji likovi, na veliku žalost fanova serije "Ženskaroš iz Vile", nisu ponovno spojeni u seriji, spojili su se i srećni su u stvarnom životu

📌 Davno sam vas obavestio da su Abi i Suna u vezi, no neki nisu verovali. 

Beril Pozam i Ersin Arıdžı, čiji likovi, na veliku žalost fanova serije "Ženskaroš iz Vile", nisu ponovno spojeni u seriji, spojili su se i srećni su u stvarnom životu. 

Rekorder ne samo po gledanosti, već i po ponovnom susretu usamljenih srca, serija “Ženskaroš iz Vile” bogata je parovima nastalim u projektu. 

Nakon što su glavni likovi Afra Saračoglu i Mert Ramazan Demir svoju ljubav pretvorili u stvarnost, Selen Ozbayrak ( Didžle) i Dogukan Polat (Fuat) također su sledili njihov primer, sada su i Ersin i Beril prestali skrivati svoju vezu, jer su oboje slobodni i savršeno pronalaze zajednički jezik. 

Tokom snimanja koje se odvijalo u Marmarisu par je živeo u jednoj sobi za dvoje, često odlazio u privatnost i ljubio se ne skrivajući se od očiju filmske ekipe. 

Također, tokom letnjih praznika nakon završetka prve sezone “Vodomara” Ersin i Beril proveli su kratak, ali vrlo romantičan zajednički odmor. Ovom divnom paru želim da ostari na jednom jastuku. 

Sada čekam potvrdu od Emrea Altuga i Gözde Kansu ( Feritovi roditelji u seriji, za njih sam vas takođe obavestio) koji dele jedan karavan, dobro se slažu i zajedno su proveli letnje praznike😁

❓Da li vam je drago što je nastao ErBer iako se AbSun još uvek nije dogodio?





Primjedbe