Ženskaroš iz Vile - Vijesti - Bariš Gunger (prvi scenarist) ponovno je objavio fragment 39. epizode serije "Ženskaroš iz Vile" u svojoj priči??

📍 Počnimo sa čudnim, ali vrlo ugodnim vestima - Bariš Gunger (prvi scenarist) ponovno je objavio fragment 39. epizode serije "Ženskaroš iz Vile" u svojoj priči, nadamo se dobrom 🙏. 

Na društvenoj mreži pojavio se hashtag: “SoulSeyFerGunger”.

 Snimanje se nastavlja u Marmarisu, prisutni su SeyFer, AbSun, Asuman i Kaya. Trudnoća će se otkriti. Seyran će se osećati loše, slabost i mučnina. 

Ferit će biti neverovatno zabrinut zbog stanja svoje žene i odvest će je u bolnicu. Bayker-Orhan vozio se sa Didžle do točke srčanog udara.

 U sledećim epizodama videt ćemo sukob između Halis age i Kazima, kao i scene između Ferita i terapeutkinje-Talih i njihove iskrene razgovore. 

Jučer, hotel u kojem su odesli SeyFer bio je zatvoren celi dan zbog procesa snimanja, može se samo nagađati što se tamo snimalo. 

Za uživanje u očima gledatelja očekuje se scena sa SeyFer kako se grle na obali mora.

 Jučer se također snimalo u zračnoj luci, ali je snimanje u Marmarisu za neke likove produženo, a oni koji su već završili svoj deo posla vratili su se u Istanbul, a njihove karavane napustile su snimanje.





Primjedbe