Ženskaroš iz Vile - TRAČ - Turistički izvori ranije su objavili da će Ferit zaprositi svoju Seyran. Danas su se, međutim, pojavile druge informacije

📍 Čim je snimanje u bolnici završilo, filmska ekipa serije "Ženskaroš iz Vile" promenila je mesto snimanja na lepše i šarenije, točnije Adile Sultan Park. 

Turistički izvori ranije su objavili da će Ferit zaprositi svoju Seyran. Danas su se, međutim, pojavile druge informacije. 

Kako se pokazalo, u carskoj rezidenciji, koja je danas kulturno i obrazovno središte u predgrađu Istanbula, postoji i banketna sala i kafić, tamo je snimljena zajednička večera. 

Još se ne zna jesu li obe porodice, Šanli i Korhan, bile prisutne ili je možda večera bila isključivo za SeyFer, tek ćemo saznati, ali kasnije. 

Oko SeyFerovog venčanja također postoje mnoge verzije, jedni kažu da će venčanja sigurno biti, drugi tvrde da je ovo samo vizija Ferita koji je na operacijskom stolu pod uticajem anestezije.

 Postoji i informacija da se psnimanje dogodilo u neboderu Kazim, gdje su Korhanovi stigli kako bi od Kazima zatražili da Seyran ponovno postane njihova snaha i ponosno nosi ime Korhan.






Primjedbe