Ženskaroš iz Vile - Nova serija vrućih spojlera koji vrište da je Seyran još uvek u zanimljivoj poziciji; o tome će nam reći bliže u petoj epizodi nove sezone :)

📍 Nuket ( kćerka Halis age) u seriji "Ženskaroš iz Vile", koja je došla pomoći ocu u provedbi osvete usmerene prema ukućanima, volet' će Seyran kao svoju krv i neće je intrigirati. 

Na mreži se pojavila nova serija vrućih spojlera koji vrište da je Seyran još uvek u zanimljivoj poziciji; o tome će nam reći bliže u petoj epizodi nove sezone :) 

 Žongler-Kaya će na neki način biti svestan veze između Sultan i Ferita, pokušat će zadobiti poverenje svog dede Halisa i otkrit će mu tu tajnu, također ga obaveštavajući da je sin služavke od njegovog voljenog unuka Ferita.

 Kaya namerava antagonizirati Ferita, pa će nastojati pridobiti Seyraninu naklonost. Pojavile su se i informacije da će Halis, koji je konačno poludeo, Asuman nameravati smestiti kod svog tek pristiglog unuka Kaye. 

Asuman će igrati vrlo važnu ulogu u vili, nasmešena i slažući se sa mnogim stvarima, ponašat će se na svoj način, pa čak i pridobiti saveznike.
            <3  tags, serija "Ženskaroš iz Vile"



Primjedbe