Ženskaroš iz Vile - Nije moguće ugoditi !!

Ženskaroš iz Vile - Nije moguće ugoditi !!

📍 Nije moguće ugoditi?!
Sve ovo vreme dok je “Ženskaroš iz Vile” bio na zasluženom odmoru, nakon blistave, rejting sezone, fanovi su neumorno harali društvenim mrežama, označavajući u svojim objavama račune urednika, redatelja i scenarista Güngera, koji je do tada već odbio nastavak pisanja scenarija.
 
I sada smo konačno svi dočekali dragoceni datum povratka serije na ekrane i teaser za nadolazeću sezonu, u kojem je otkrivena samo jedna rečenica, ali koja - kraljevsko venčanje SeyFer. 

Pre nekoliko dana javio se guru montaže i tajanstvenih zagonetki Emrullah Hekim koji je obećao da nadolazeći ulomak nikoga neće ostaviti ravnodušnim i da će nas rasplakati. No, čudo se nije dogodilo, većina nije doživela nikakve emocije i odmah je napala momčad sa masovnim nezadovoljstvom i kritikama.

 Svakome je nešto nedostajalo u prolazu. Čežnjivi gledatelj želeo je dijaloge, više jasnoće, mnogi su pisali da nije bilo srceparajuće pesme, tuge i patnje majke Gulgun, odlomak bi bio potpuni promašaj. 

Mnogi nisu bili zadovoljni ponašanjem Orhana, koji se ponašao suzdržano i nije baš patio, drugi su iz kadra isterali Abidina, koji je izneverio Ferita, fanovi nisu razumeli raspoloženje Halisa, ćutljivi Latif samo je prekorno gledao u svog gospodara i beskrupuloznu Ifakat, koja je "započela ovaj nered" od Ihšanlija. 

Gledateljima je također postala smešna scena s krupnim planom prikazanog Feritovog stopala (zdravo, Saffet 🙃), kao i Feritov transport na leđima, jer je Ferit ranjen upravo u leđa, što znači da ovaj položaj nije prihvatljiv pa čak i štetan. 

Sada fanovi “Ženskaroša iz Vile” traže da im se vrati Bariš Gunger, zaključujući da će serija bez njega biti upropaštena, nekonkurentna, a onda i završiti pre vremena.

                 ❓tags, serija "Ženskaroš iz Vile"




Primjedbe