ŽENSKAROŠ IZ VILE - Glasnik venčanja i spojleri :)

📍Glasnik venčanja i spojleri  :)
Turistički izvori neumorno prate i obaveštavaju željne fanove o detaljima SeyFerovog venčanja i samouvereno izjavljuju da će to biti uistinu kraljevsko venčanje. 

Outfiti, boje prostorija, dekoracija događanja, klasičan nameštaj, antikni tepisi, dijamantna tijara i naušnice - sve ćemo to imati sreće videti u drugoj sezoni "Vodomara", a posebno na venčanju od Seyran i Ferita. Bit će to kraljevsko venčanje u Disilandu, kažu izvori.

 U isto vreme, pojavljuju se neki spoileri. Navodi se da nas čeka scena u kojoj će Ferit na pitanje matičara da li pristaje na brak sa Seyran Šanly odgovoriti: “Do kraja života, da!”, a nakon njegovog potvrdnog odgovora, Seyran tradicionalno stane na nogu svog supruga, a prisutni gosti im daju neprekidan aplauz. 

Spominje se i ples mladih, kažu da je bio neverovatno lep, senzualan i skladan. Tokom toga, SeyFer su se gledali tako nežno i s ljubavlju da nitko nije mogao skinuti pogled sa njih ni na trenutak.

 Na svadbi će se pojaviti i Pelina drugarica Gulšah, čiji razlog dolaska još nije poznat (nadamo se da ipak neće stići). Očevici tvrde da je AfRam neprestano obraćao pažnju jedno na drugo, smejao se, Afrine ruke su tu i tamo završile na Mertovim ramenima, a povremeno su nešto šaputali i smeškali se.

 Kad je Afra otišla na snimanje u venčanici, Mert se nije mogao suzdržati, divio joj se i naglas je primetio da je sada posebno lepa, stalno joj je pomagao, ravnao i podupirao haljinu, a kad je Afri tokom snimanja pukla peta, Mert ju je uzeo u naručje, doneo je pred prikolicu i stalno se pitao je li sa njom doista sve u redu. 

Što se tiče bačenog buketa mladenke, Gözde ga je uhvatila. Možda nas čeka još jedno neserijsko venčanje, vreme će pokazati, ali za sada ćemo maksimalno uživati ​​u dugoočekivanom, pravom SeyFer venčanju!



Primjedbe