📍 Spoiler :) serija "ŽENSKAROŠ IZ VILE"📍

📍 Spoiler :) serija "ŽENSKAROŠ IZ VILE"📍

Dok se svi pitaju hoće li novi pisci ići toliko daleko da očinstvo Sultaninog sina pripišu Feritu, sveži, uzavreli i ne uvek srećni spoileri "iskaču" jedan za drugim.

 Jedna od njih bila je vest da neće biti para AbSun, linija je povučena iz upotrebe. 

Suna, koja je maštala o tome da postane Korhanova snaha i živi u vili, svoj će san najverovatnije ispuniti tako što će se spojiti sa londonskim hipsterom - Kayom. 

Sledeći red bit će scena sa Orhanom u jednom od lokala, tamo obećavaju uvesti i Didžle koja će obrisati sede brkove bajker begu, ali što onda, možda je to jasno navedeno u njenim radnim obavezama😅 Ferit će također biti u istom baru sa Abidinom. 

Orhan će pokupiti mlade devojke u baru. Nuket i Seyran, koje se fakat simpatišu, zajedno će stvoriti grupu za uklanjanje Ifakat.

 Već nekoliko dana stižu informacije da se snimanje odvija u Kazimovoj kući, ispostavilo se da je to zbog činjenice da ljutiti Ferit ne namerava ostati pod istim krovom sa novopridošlim rođacima, a SeyFer će preseliti valjda kod Kazima :D . 

Također se javlja da 20. septembra deo ekipe odlazi u Marmaris kako bi snimili obećani medeni mesec i luksuz skupog hotela u kojem će mladenci odsesti.



Primjedbe