Emrullah je obećao, a Beril uverava da će nova sezona serije "Ženskaroš iz Vile" biti neverovatna!

📍Emrullah je obećao, a Beril uverava da će nova sezona serije "Ženskaroš iz Vile" biti neverovatna! 

Fanovi već nekoliko dana neumorno ažuriraju stranicu službenog računa serije u iščekivanju fragmenta za 37. epizodu, jer je ranije objavljeno da je epizoda snimljena davno, što znači da na frag ne treba dugo čekati nakon teasera.

 Dan ranije javio se šef fragova Emrullah Hekim i obeležio dan. Uveravao je fanove  da će dugoočekivani frag stići ovog petka, samo trebaju biti strpljivi, a on će do ovog vremena sigurno napraviti prekrasan fragment za njih. 

U međuvremenu je u toku snimanje u Beykozu, gde će se u jednom od najlepših restorana sa otvorenom terasom održati SeyFair svadbena svečanost za do 300 ljudi. 

Glumačka ekipa neće imati lak dan jer će se snimanje nastaviti do otprilike 4-5 ujutro, no obećavaju nam senzualan ples mladenaca. Venčanje je još uvek obećano u stvarnom vremenu, a to će se dogoditi zahvaljujući vremenskom skoku, tako da je vizija spavanja / anestezije otkazana! 

Fanovi koji su danonoćno sedeli u zasedi javili su da je AfRam stigao na mesto snimanja istim vozilom i da su bili dobro raspoloženi, a potom i Ersin (Abi) koji fanove neprestano pozdravlja, smešeći se i mašući im. 

Tokom snimanja, Afra je bila toliko prožeta atmosferom venčanja da je briznula u plač od preobilja emocija tokom razmene venčanog prstenja, a Mert, koji je bio u blizini, smirivao ju je i čak joj brisao suze.

 Turistički izvori javljaju da će se bračna noć mladih održati u hotelu, a također da se Halis agina kći Nuket, koja je stigla u dvorac, poslužila lukavstvom, dajući Ifakat poverenje da su jedna uz drugu, no nakon nekog vremena isterat će snahu udovicu iz vile, smatrajući da joj mesto u njoj svakako nije.



Primjedbe