Ženskaroš iz Vile - SPOJLER - Nova serija svežih spojlera sa seta

‼ Nova serija svežih spojlera sa seta serije "Ženskaroš iz Vile"‼ 

Nastavak serije, odnosno snimanje druge sezone, bliži se sedmici dana, a čini se da je jako malo lokacija. 

Kako se navodi, snimanje u bolnici još traje, a uskoro će im se pridružiti Halis agina kći Nuket i njen sin Kaya, koji su ranije sudelovali u snimanju u predvorju zračne luke. 

Istina, još nije sasvim jasno kako će se novopečeni rođaci Ferita pojaviti u bolnici, gde članovi porodice Korkhan nimalo nisu zadovoljni sa njima.

 Također na setu u bolnici uključeni su - Abidin, Suna, Seyran i Ferit. Seyran, koja je pretrpela veliki stres i strah od gubitka voljenog, ne napušta ni zidove bolnice kako bi promenila svoju krvavu haljinu, što je dalo zeleno svetlo za beg mlade. 

Tetka Hatuč također je uz Seyran. Korkhani, kojima je tužna vest priopćena iz Antepa, hitno odlučuju Ferita prevesti u Istanbul, tim više što mu je već pružena prva pomoć i hitna operacija.

 Kada Ferit bude premešten na odelenje intenzivne nege, porodica Korkhan će pokazati nepravedan odnos prema Seyran, početi je vređati, a zatim je potpuno ispratiti iz medicinske ustanove, ne želeći je više videti. Probudivši se, Ferit će svedočiti policiji koja također dežura u bolnici.

 U isto vreme, u vili se također odvija snimanje, postoje scene u kojima sudeluju Latif, Ifakat, Gulgun, Orhan, Sultan i njen sin, kao i Didžle i Karlos. U novoj sezoni obećavaju nam AbSun u paru. Ferit i Abidin će se pomiriti i opet postati oslonac i potpora jedan drugom. 

Dobra vest za fanove je vest o skorom izlasku teasera, a možda čak i prvog fraga, koji obećavaju predstaviti publici ove sedmice. Ali fanovi nisu srećni, sada od OGM-a traže inozemni medeni mesec za SeyFer.      

           <3 tags, serija "Ženskaroš iz Vile"


Primjedbe