Što nas još očekuje u drugoj sezoni serije "Ženskaroš iz Vile"

📍Što nas još očekuje u drugoj sezoni serije "Ženskaroš iz Vile":
Snimanje druge sezone okvirno je zakazano za 25. avgusta 2023. Glavne lokacije bit će Antep i Istanbul.

 Burdžu Alptekin nastavit će raditi kao redatelj serije, a Emrullah Hekim je već najavio da se vratio svojoj konzoli i da će nas početi oduševljavati intrigantnim fragmentima, no promenili su se scenaristi i sada ih je dvoje - Ekin Akčay i Lejla Uslu. 

Radnja će se temeljiti na prošlosti Halis-age, njegove vanbračne kćeri i unuka. Bit će obrađena i stara priča o Sultan, njenom sinu Firatu i samom Feritu. Mnogi su uvereni da je Firat Feritov sin, jer je sluškinja mogla imati ljubavnu vezu sa njim.

 Prema drugim podacima, ovaj dečak je sin Orhana (Feritovog oca). Odnosno, Sultan je imala odnos i sa ocem i sa sinom. Kruže i glasine da će Ifakat proneveriti novac koji su ona i Orhan izvukli iz tvrtke. 

Abidin je navodno njen sin, a nije jasno zašto ga se rodbina odrekla. Možda će mu to u budućnosti pomoći da se ponovno ujedini sa Sunom, jer će odlaskom Safeta iz projekta Suna postati slobodna.

 Ferit neće umreti sve dok postoje dve verzije - ili će to biti u snu ili će ga lekari spasiti. Predviđa se rivalstvo između novog unuka i Ferita

 Postoji i informacija da će se Feritovi roditelji razvesti nakon što Gulgun sazna za brojne nevere njenog supruga. 

Rasvetlit će se nesreća u kojoj je Fuat poginuo, nije to bila nesreća, to je namestio Tarik.

Izvor : Serije i sve lepote Turske 


Primjedbe