NOVA SERIJA "Crveni plašt" Priča počinje posetom mlade devojke po imenu Ayše Kaleli dr. Gülseren.

💥💥 "Crveni plašt" jedna je od najočekivanijih serija OGM Picturesa. 

Priča počinje posetom mlade devojke po imenu Ayše Kaleli dr. Gülseren. 

Pažnju doktora privlači svojim kitnjastim izgledom, koji predstavlja njena crvena haljina. Čim Ayše uđe u ordinaciju, počinje je boleti stomak i počinje se ubrzano vrteti. Zaustavivši se, govori doktoru kako je lepo vrteti se kad je nervozna. Ayše objašnjava da je ova čudna navika nastala u njenom detinjstvu i da je to bio način da se nosi sa stresom. Počinje pričati o svom iskustvu i nedaćama kroz koje je prošla, te se priseća iskustva zlostavljanja i zanemarivanja kojoj je bila izložena od strane svoje porodice. 

Ayše priča kako su joj se prijatelji rugali zbog toga što je mršava i kako su je roditelji ignorirali. Živi u okruženju bez ljubavi i podrške i oseća da je roditelji ne odobravaju i zanemaruju. 

Kako godine prolaze, Ayše uviđa da joj majka nije pružila potrebnu podršku da prebrodi svoje poteškoće. Ti se događaji razvijaju i slede, utičući na njen rast i razvoj. 



Kako vreme prolazi, počinje prevladavati svoju bolnu prošlost i napredovati u svom životu, pronalazeći podršku i pomoć svojih prijatelja i novih ljudi, a također počinje zaceljivati ​​emocionalne rane i graditi novu budućnost. 

Roman odražava Ayšino iskustvo i ličnu borbu kroz razvoj njene osobnosti i njen prelaz iz faze slabosti i napetosti u fazu snage i obnove. Produkcijska kuća Ogm Pictures dogovorila je sa poznatom redateljicom Hilal Saral postavljanje jedne od serija ove kuće u novoj sezoni. Scenaristica Seda Turgutlu i Hilal Saral već su radile jedna sa drugom ("Strasti orijenta").

Primjedbe