NEKE OD SERIJA U KOJIMA KRAJ NIJE "Srećno zauvek" "Crna ljubav" 2015-2017

NEKE OD SERIJA U KOJIMA KRAJ NIJE "Srećno zauvek" 💔

Ponekad gledate turske TV serije i pomislite: "Nije li manijak taj koji je napisao scenarij?!". Sve je tako tužno da vas tera na suze! Pa, kako, kako možete uzeti i ubiti glavne likove ?! Pogotovo ako su pre tih 200 epizoda otišli na svoju sreću! Ovo je vrlo nepravedno, zar ne? Evo TOP serija u kojima su scenaristi odlučili ostati bez onog "živeli su srećno do kraja života":

▪ "Crna ljubav" 2015-2017
Oh, ova ljubavna priča, puna drame! Koliko su suza fanovi isplakali zbog ove serije. Kraj je bio previše tragičan. Negde se serija prikazivala pod nazivom "Beskrajna ljubav". Kći bogatog biznismena na rubu bankrota, Nihan se zaljubljuje u Kemala, sina brijača.Naravno, oni ne mogu biti zajedno. Devojka se udaje iz pogodnosti za vrlo bogatog čoveka po imenu Emir. Ludo je zaljubljen u svoju ženu, što ga, međutim, ne čini dobrom osobom. Nikakva sreća ne događa se Nihan i Emiru, i na kraju kao da se rastaju. Glavni likovi se ponovno sastaju, venčaju i čini se da je tu - ono dugo očekivano! Ali ne... ne.
U finalu Emir i Kemal umiru, a nesrećna Nihan ostaje sama (dobro, ne baš sama, tu je kćerkica). Tako je, najstrašniji kraj serije od svih koje možete zamisliti! Publika je bila šokirana. Kraj je za mnoge bio veliko razočaranje.

💔 Jeste li gledali seriju?



Primjedbe