LEGENDARNE SERIJE KOJE SE U TURSKOJ NE ZABORAVLJAJU EZEL

LEGENDARNE SERIJE KOJE SE U TURSKOJ NE ZABORAVLJAJU

Mnogi ljudi požele naučiti turski nakon gledanja turskih TV serija. Serije o kojoj ću govoriti izazvale su veliku buku u Turskoj. Ulice turskih gradova bile su prazne kada je počelo njihovo emitiranje.
Prikupio sam za vas izbor onih serija koje je 99% videlo i čulo svako u  Turskoj. Mnoge reči iz ovih serija postale su citati, a likovi poznati. Još uvek se revidiraju i ne mogu se zaboraviti.

EZEL
Serija za koju će Turci reći "efsane". U ovoj seriji pokreću se svi životni problemi - ljubav, prijateljstvo, porodica, izdaja itd. Glavni lik je Omer. Imao je sve što je želeo. Voleo je devojku Eyšan i nameravao ju je oženiti. Sve je išlo dobro, ali samo do dana kada je Omer otišao u zatvor zbog ubistva. Sav njegov prijašnji život ostao je iza njega. Njegovi rođaci, prijatelji i poznanici – kao da su se u trenu rasplinuli. Smestili su mu prijatelji. Omerov život se promenio nakon što je u zatvoru upoznao amidžu Ramiza, koji mu je radikalno promenio svetonazor. Omer je umro u zatvoru, ali se umesto njega rodio Ezel, čovek potpuno drugačijeg imena i izgleda. Odlučuje se osvetiti svima koji su mu sve oduzeli.




Primjedbe