Izjava koja je razbesnela producenta serije "Šerbet od brusnica" Faruka Turguta.

💥💥 Izjava koja je razbesnela producenta serije "Šerbet od brusnica" Faruka Turguta. 

Stvar je u tome što je u poslednjoj epizodi bedž sa likom Ataturka na reveru sakoa heroja Fatiha bio zamagljen. Međutim, tvrtka je brzo uverila gledatelje da uopće nije umrljana slika Ataturka, već etiketa odeće, kako to zahteva RTUK.

Korisnik dr. mreža pod imenom Sevda Gungordu je rekla:
 📌“Ostala sam bez reči kada je lik Ataturka bio razmazan na reveru sakoa Dogukana Gungora, koji je tumači ulogu Fatiha u 28. epizodi serije "Šerbet od brusnica", koja je ove sedmice emitirana na Show TV. Zar je Ataturk zaslužio da se oboji? Prosvedujem protiv producenta i redatelja serije što su to dopustili”, a nekoliko dana kasnije ovaj je komentar postao aktualan na društvenim mrežama.

Faruk Turgut je dao izjavu kako se broj komentara na ovu temu povećao i rekao:
  📌"Budući da smo u našoj TV seriji 'Šerbet od brusnica' zamutili logo konfekcije na sakou jednog glumca, obraćam se jadnicima koji pokušavaju ostaviti dojam da je 'Ataturkov bedž zamrljan'. Nije na tebi da dovodiš u pitanje moju ljubav i poštovanje prema Ataturku. Moj put je jasan, pravac također..."

Sa službenog računa producentske kuće Gold Film, čiji je šef slavni producent, objavljena je i sledeća izjava:
   📌“Navodi u štampi o zamagljivanju loga našeg glumca Dogukana Gungora u sceni iz 28. epizode serije emitirane na Show TV, sa izjavom da je “lice Atatürka” zatvoreno, ne odgovaraju na stvarnost. Amblem ovratnika u pitanju je robna marka odeće i zatvoren je u skladu s RTÜK-om, a ne slika Atatürka."



Primjedbe