Strašni trenuci na snimanju serije Porodica... Bilo je povređenih na mestu eksplozije.

Strašni trenuci na snimanju serije Porodica... Bilo je povređenih na mestu eksplozije.

Scena eksplozije porodične serije, snimljena sinoć na groblju, dala je timu strašne trenutke. Ipek Cicek, iz ekipe glumaca,  prebačena je u bolnicu.

Na snimanju završne scene 11. epizode ​​sinoć na setu TV serije "Porodica", nesreća je izazvala strašne trenutke za celu ekipu.
 
Na licu mesta, eksplodiralo bi bombom natovareno vozilo. Nakon što je Aslan (Kıvanc Tatlıtug) primetio automobil u koji je postavljena bomba i upozorio svoju porodicu, planirano je da bomba eksplodira uz jaku buku. U prve dve iteracije nije bilo problema, ali tokom treće iteracije došlo je do nekontrolisane velike eksplozije u vozilu Ai Yapıma,   plamen se pojačao, zavladala je  atmosfera straha i panike u timu.

Džejlan iz serije, Ipek Cicek, spasila je njenu kosu da ne izgori u poslednjem trenutku. Mlada glumica je prebačena u bolnicu na kontrolu. Na sreću, ekipa nije zadobila veće povrede. Set je prekinut.
Producentska kompanija AI Yapım započela je istragu kako bi istražila uzrok nemara odmah nakon nesreće, koja je verovatno izazvala veliku katastrofu. Da ne bi izazivao spekulacije, dao je sledeću pisanu izjavu:
„Došlo je do tužnog incidenta tokom snimanja završne scene 11. epizode ​​naše porodične drame. Pokrenuta su istraga o eventualnim greškama i propustima u vezi sa nastankom ovog događaja, koji je prouzrokovao povrede nekih naših kolega.

Sprovešće se sve vrste istraživanja i ispitivanja, posebno kompanija od kojih se dobija usluga, a rezultat ćemo isporučiti mi. Prenosimo naše najbolje želje svim našim kolegama.”







Primjedbe