Otkako se počela emitirati serija "Zovem se Farah" u kojoj glavne uloge igraju Demo i Engin, njena niska gledanost je zbunjujuća.

🦊⚡ Otkako se počela emitirati serija "Zovem se Farah" u kojoj glavne uloge igraju Demo i Engin, njena niska gledanost je zbunjujuća.

 Najnovija epizoda serije gotovo je savršena i ima sve što gledatelji žele videti. 

Povest projekta je vrlo fascinantna i neobična, a kvaliteta snimanja je vrlo visoka.

 Dijalozi i brzina scena upečatljivo se razlikuju od standarda. Glavni glumci Demet i Engin također pokazuju odličnu izvedbu. 

Lokacije, scenografija, kostimi i dodaci serije pomno su odabrani. 

Osim njih dvoje, projektu doprinose i Mustafa Avkiran, Ali Surmeli, Senan Kara, Firat Taniš i drugi. Ali što nije u redu sa ocenama?

 Mnogi gledatelji sumnjaju u njihovu točnost, s' obzirom na tako pozitivnu sliku. Pa tako recimo u sredu, 26. aprila izašla je 9. epizoda serije koja je zauzela 5. mesto u ABC1 skupini, što nije loše, no gledanost ostalih kategorija bila je ispod proseka. 

Iako serija ostavlja snažan dojam na gledatelje, gledanost joj i dalje pada čak i ispod proseka. Vredi napomenuti da fanovi serije svoje ogorčenje izražavaju na društvenim mrežama.

 Iako su mnogi očekivali da će se serija moći natecati za prvo mesto sa jakim projektom kao što je "Osman gazija", ona kaska iza i pretvorila se u solidni srednji rang. Što je u pitanju, ni sam ne znam!?




Primjedbe

Objavi komentar

Pozdrav hvala vam na komentarima