Demet Ozdemir u intervjuu za InStyle magazin (1.deo):

❥ Demet Ozdemir u intervjuu za InStyle magazin (1.deo):

Snimanje sa Demet Özdemir uvek je zadovoljstvo, bilo na vrhu snežne planine ili na jahti u Bosforu. Postoji mnogo dobrih prideva za opis Demet, ali za mene je prva reč koju koristim "stvarna". Iako su je godine u industriji naučile kako se zaštititi i upravljati svojim ugledom, nikada nije promenila svoj karakter. Realno je koliko i stvarno. Prihvatila je sreću i tugu svog života i činjenicu da je sve to morala izdržati pred ljudima. Usmeriti svoju neiscrpnu energiju na pozitivne emocije, znati ceniti vreme i pametno ga koristiti, postala joj je životna navika. Ostavljamo vas nasamo sa Demet pred obektivom, nakon dana snimanja koji je protekao uz njene razgovore i šale koje su nas nasmejale.

U poslednjem intervjuu za InStyle još uvek niste mogli govoriti o seriji "Zovem se Farah". Ali počelo je i bilo je vrlo uspešno.
   📌"Ovaj projekt je tako brzo ušao u moj život, bila sam jako uzbuđena jer sam do sada uvek bila glumica koja je htela pričati ženske priče, srećna sam što mi se takve stvari uvek nađu na putu".

Želela bih čuti od tebe nešto o liku Farah.
   📌"Osim činjenice da je Farah rođena i odrasla u Iranu i da je došla u Istanbul i radila ilegalno, mene je pre svega zanimalo to što je ona bila vrlo snažna žena koja je čvrsto stajala na nogama. Znate da žene imaju ogromnu otpornost na bol i teške uslove. Farah je vodila velike bitke i nastavlja to činiti. Sin joj je najosjetljivija točka. Njegova bolest, njeni pokušaji da ga izleči, što je učinila za to... Ona je snažna žena koja se usprkos svim poteškoćama pokušava zauzeti za svog sina. To je bio deo koji me najviše privukao. Samo što kad se dogode dobre stvari, nešto krene po zlu i Farah, nažalost, završi na krivom mestu u krivo vreme, a u njenom životu dogodi se vrtlog. Upoznaje Tahira (Engin Akyurek). Tako počinju naše nezamenjive ljubavi i uzbuđenja. Ona ima toliko problema, što više vremena ima između ovih suđenja (smeh). Ipak, jako mi je drago što se nikada nije pretvorila u ženu koja sve zaboravlja i juri za svojom ljubavi. Tako je gledatelju prikazujemo u vrlo stvarnom svetlu".

Razgovarali smo o tome kako likovi koje glumite mogu uticati na vaše raspoloženje. Čak i ako je uloga gotova, sećanje na osobu koju ste igrali nije izbrisano, zar ne?
   📌"Da, svaki glumac može razmišljati na svoj način, postaviti drugačiji sistem rada za sebe, ali za mene je tako. Rečenice koje čine rečenice koje vode život i govor tela. “Zovem se Farah”, plaćam osam i pol sati dnevno zbog uloge. Čak i nakon tolikog plača, kad navečer odem kući, ne mogu se pretvarati da se ništa nije dogodilo, jer kad plačeš, telo misli da si zbog nečega uzrujan, bez obzira na sve. Sigurno se ne zadržava na tome, znam da je to uloga, ali ipak se unutarnji ritam uspori i osećaš se povređeno".

Uskoro ćete biti na setu druge sezone "Između sveta i mene". Možete li nagovestiti kakva je sudbina Ilkin, kakva nas sezona čeka?
   📌"Sezonu smo završili nečim što je mogao biti nastavak. Koliko sam ja pročitala scenarij, vrlo je nepredvidiv ishod. Točan datum nije jasan, ali planiramo početak snimanja u junu. Prva sezona bila je usmerena na dodavanje uzbuđenja u vezu koja nije funkcionirala. Sada, iako ćemo se i dalje fokusirati na odnos između muškarca i žene, sagledat ćemo ovo pitanje iz druge perspektive.

Kada govorimo o vezama, prolazite kroz teško razdoblje u privatnom životu. Jeste li se umorili od proživljavanja svoje sreće i tuge pred svima?
   📌 "Ulaskom u industriju postupno sam to naučila. Naučila sam puno o sreći, tuzi, ljutnji, ukratko, kako podeliti svaku emociju. Uvek radije delim samo sreću, jer inače je vrlo lična i nestalna, emocije o kojima svatko može imati svoje mišljenje. Budući da je sreća pozitivna emocija, mislim da je podložnija kritici. Kako bih se zaštitila, pokušavam podeliti ono što me uzrujava sa prijateljima i porodicomu okruženju kojem verujem. Naravno, koliko mogu, jer mi smo u javnosti bez obzira na sve. Ne kažem da je lako, samo ne mislim da je preteško prevladati. Ako volite svoj posao i to je ono što je potrebno, pokušajte njime upravljati. Vi to učite".



Primjedbe

Objavi komentar

Pozdrav hvala vam na komentarima