Baran Bolukbaši dao je intervju, kako je ušao u najbolju postavu najpopularnije serije do sada, serije "Ženskaroš iz Vile".

📰 Baran Bolukbaši dao je intervju za poznati TV kanal "TV100" i govorio o tome kako je ušao u najbolju postavu najpopularnije serije do sada, serije "Ženskaroš iz Vile".

 Kako se ispostavilo, muzičar i honorarni umetnik poznaje Afru Saračoglu od školskih dana, studirali su u paralelnim razredima u jednoj od škola u Antaliji. 

Umetnik je rekao da se divi susretljivosti svojih kolega na snimanju, posebno Merta, Beril i Ersina, sa kojima je imao glavni sukob u priči.

 Prema njegovim rečima, glumačka postava je jako dobro odabrana pa mu nije bilo teško pridružiti se, što ga beskrajno veseli, jer ne vlada sklad samo u kadru, već se svi zajedno rado i zabavljaju iza scene.

 Glumac ne skriva činjenicu da je bio zabrinut da će njegov junak - Tarik izazvati mnogo negativnosti i to će uticati na junakinju Afre - Seyran, ali sve je uspelo, jer je javnost prihvatila Tarika sasvim adekvatno, neki su ga čak i zavoleli.

 Naravno, postoje oni koji, prolazeći pored umetnika, dopuštaju sebi reći da ga mrze, ali on ih razume i ne računa na ljubav i lepe reči za njegov lik.

 Pa Osvrnuo se Baran i na svoj odnos prema Buče ( Pelin), koja je omražena kod gledatelja. 

I sam je smatra slatkom, jer njena uloga sugerira da bude upravo takva. Normalno je da postoji drugačija vizija, jer netko to i voli, a netko  nikako ne podnosi. 

Ali ono u što Baran apsolutno veruje jest da bi ljudi trebali znati razlikovati lika od glumca.

 Novinari su primetili da je Baran neverovatno karizmatičan, prijateljski raspoložen i moderan tip.

Serije i sve lepote Turske
Facebook grupa 


Primjedbe