KIVO I SERENAY - 7. EPIZODA Sadržaj i Fotografije

KIVO I SERENAY - 7. EPIZODA

Sadržaj i Fotografije 

Nakon svađe za stolom, Aslanov i Devinin brak našao se u ćorsokaku. Par dolazi do krajnje tačke - do razvoda, Devin pakuje svoje stvari i napušta kuću.

Aslan, posvećen poslu, ugovara prodaju kockarnice u inostranstvu. Međutim, to ga dovodi do suočavanja sa svojim poslovnim partnerom Serhatom Koruzadeom.

S druge strane, Hulija ne podržava ovakvu Aslanovu odluku. Ona sarađuje sa Ibom kako bi održala njegov odnos s Koruzadeom lošim. Hulija takođe saznaje za Jamurinu vezu sa Serhatom.

Za to vreme, Devin se odmara od klinike, što najviše pogađa Džihana, koji je svoje seanse hteo da nastavi tamo.

Iako se Aslan i Devin susreću nakon nekoliko nedelja zbog neočekivanog događaja, ne čine ništa da se pomire. Ali, te noći, njihova veza će ponovno biti stavljena na probu zahvaljujući njihovim uzajamnim osećanjima.

Serhat počinje da prati Jamur, koja je jedini svedok njegovog ubistva u Izmiru. Uz Atijevu pomoć Serhat pronalazi Jamurinu kućnu adresu. Jamur sada čeka velika borba.  

S druge strane, Hulija, koja dobije dokaze koji su joj potrebni o Jamurinoj prošlosti, otkriće istinu, a to će celu porodicu, a posebno Aslana i Devin, dovesti u novu opasnost...




Primjedbe