Sažetak i fotografije 17. epizode Slomljeno Srce:

Sažetak i fotografije 17. epizode Slomljeno Srce:

Jilmaz, koji iznosi Ali Fuatovu prošlost na vidjelo, ponizi Halila pred njegovom porodicom i izbaci ga iz kuće. Svi su u šoku. 

Niko ne može razumjeti zašto je Halil, koji ima krvave noževe sa ocem za svoju majku, u partnerstvu sa ubicom. Halil je, s druge strane, napustio tu kuću sa Ali Fuatom i sukobio se sa cijelom svojom porodicom.

S druge strane, Zejnep je počela istraživati ​​Salkıma Görelija i dobila malo informacija o njemu. Susrećući se sa Ali Fuatom i Halilom, on traži odgovore na pitanja u svom umu.

 Međutim, srce Ali Fuata, koji je morao lagati gledajući u oči svoju kćerku, ne može izdržati ovaj pritisak. 

On je hospitalizovan zbog srčanog udara. Dok Zejnep potajno krivi sebe, Halil kaže Zejnep da prestane s tim. Desilo se. Prošlost više nikome ne koristi.

Iste noći, Jilmaz prima telefonski poziv, plješćući za njima u euforiji pobjede. Kader, koja je pala u kupatilu, nije mogla da joj se čuje glas, pa je u krajnjem slučaju pozvala Jilmaza. 

Jilmaz, u žurbi, odlazi da pomogne sa Feride. Iako ova žena, koja se iznenada pojavljuje, uznemirava Feride, ona ne može ništa reći Birsen jer ju je otac upozorio. 

Sljedećeg dana, Jilmaz, koji vozi Feridin auto da odveze Kader u ambulantu, doživi nesreću, a svi u porodici znaju za Kaderino postojanje.

Na frontu Halil Zejnep, vode se nisu smirile. Vidjevši da mu Zejnep i dalje ne vjeruje, Halil se odlučuje na ozbiljan korak.

 Jilmaz je donio istu odluku. Otac i sin, nesvjesni jedan drugog, preduzimaju akciju kako bi okrenuli novu stranicu u svom životu.










Primjedbe