Oproštajno Pismo 1. Epizoda sa prevodom

PRVA EPIZODA SA PREVODOM
PREVOD : Çiçek Team 🌸 Turske Serije

Video prvi

Radnja serije TV kanala D "Oproštajno pismo / Veda Mektubu". 

Alanur (Nurgul Yešilčay) i Ziya (Selim Bayraktar) prekinuli su pre mnogo godina zbog oproštajnog pisma. 

Susreću se godinama kasnije, nakon što se njihova deca zaljube jedno u drugo. 

Seher, koja je bila povod za ovo pismo, pokušava sprečiti svog sina da oženi Alanurinu kćerku.

Opis likova serije “Oproštajno pismo” / “Veda Mektubu” produkcije Most koja će se emitovati na kanalu D📺🤩:

🙋🏻‍♀Asli Yildiz (Rabia Soyturk) je kreativna i umetnička devojka koja će na inzistiranje svoje majke upisati Pravni fakultet u Francuskoj. Neočekivanom slučajnošću, Aslı se zaljubljuje u Mehmeta Karla (Emre Kivildžim), sina Ziye Karla, koji je pre mnogo godina napustio Aslınu majku. 

Mlada i neozbiljna Asli imat će izbor: slediti put koji joj nudi majka ili novi put na kojem će Mehmet postati njeno društvo. 

Aslin izbor potpuno će promeniti živote dve porodice, a ni ljubav možda neće biti dovoljna da zaleči rane od pre trideset godina.


🙋🏻‍♂Mehmet Karla (Emre Kivildžim) je najstariji sin i svetlo života majke Seher. Imajući bezuvetnu ljubav svoje majke, dečko nije trebao drugu ljubav i često je slamao devojačka srca. Zbog kratkotrajne veze, Mehmet gubi veru u ljubav i približava se braku u mislima, a ne u osećajima sa devojkom po imenu Hatidže, sa kojom je zajedno odrastao. 

Uoči zaruka, Mehmet upoznaje Asli koja mu okreće život naglavačke. U mladom čoveku borit će se u isti mah nepoverenje i poverenje. U isto vreme, Mehmet će postati nezamenjiv za Aslı.

🙋🏻‍♀Alanur Yildiz (Nurgul Yešilčay) - rođena u bogatoj porodici, ali odraslea "na daljinu", koja nije poznavala ni roditeljsku ljubav ni komunikaciju. Posedujući buntovnički duh, Alanur je imala vezu sa Ziyom koju porodica nije odobravala. 

Alanur je pokušala za njihovu ljubav i čak je pobegla od kuće zbog Ziye, ali istog dana Ziya nestaje ostavljajući samo pismo. Alanur slomljena srca pretvara se u hladnu i povučenu ženu kojoj je teško ugoditi. Zbog Aslıne ljubavi prema Mehmetu, stare rane će se ponovno otvoriti i Alanur će morati preispitati celi svoj život.

🙋🏻‍♂Ziya Karla (Selim Bayraktar) - ljut na život, ali otvoren duhovnom svetu kako bi se rešio pravila područja u kojem je odrastao i pronašao mir. Međutim, neke DNK kodove nije mogao izbrisati te je slična pravila i pritiske primenio u svojoj porodici. Ziyina tradicionalna porodica bila je protiv njegove ljubavi prema Analur te su sina oženili Seher, devojkom iz bogate porodice iz njihovog kraja. 

Zapravo, unutar Ziye živi dečačić, mekog srca, znatiželje i entuzijazma. To je unutarnje dete koje će se zaljubiti u Asli, ona će ga podsećati na Alanur. Kad se Alanur prvi put pojavi pred Ziyom, mnogo godina kasnije, osećat će se kao da se ponovno vratio u srednju školu. Ziya, čije je srce spremno puknuti od boli, sa vremenom će početi shvatati u kakve ih je dve krajnosti život doveo.



🙋🏻‍♀Seher Karla (Bennu Yıldırımlar) - bila je zaljubljena u Ziyu, unatoč njegovom nižem socioekonomskom statusu. U mladosti su im očevi radili zajedno. Postojao je razuman brak između nje i Ziye. 

Seher, koja se celi život borila sa senom druge žene, koju Ziya nije mogao zaboraviti, svoj je umor pretvorila u bes. Mehmetova borba sa porodicom za Asli podseća na Ziyin krik osećaja. 

Nakon što je Seher saznala da je Asli Alanurina kći, njeni osećaji, za koje je mislila da su skriveni duboko u njoj, planuli su novom snagom i pretvorili se u oluju.



Primjedbe