Nova serija "Smetljar" sa Enginom Altanom Düzyatanom i Elčin Sangu u glavnim ulogama, koja se emitira sredom navečer na Star TV-u, izaziva veliki interes.

⚡🦊 Nova serija "Smetljar" sa Enginom Altanom Düzyatanom i Elčin Sangu u glavnim ulogama, koja se emitira sredom navečer na Star TV-u, izaziva veliki interes.

 Serija svojom jedinstvenom pričom privlači obrazovanu i imućnu publiku te postiže natprosečne ocene u kategorijama AB i ABC1 te dobre rezultate u ukupnoj kategoriji. 

No, poslednja 12. epizoda, koja je na ekranima prikazana u sredu, 01. marta, donela je ozbiljan pad gledanosti u svim kategorijama, što je zabrinjavajuće. 

Pad od 1-1,5% u svim skupinama ukazuje na moguću naglu promenu preferencija gledatelja.

 Osim toga, projekt se suočio sa konkurencijom nove serije "Moje je ime Farah" koja je krenula na Fox TV. 

Serija u kojoj glume Demet Özdemir i Engin Akyürek uspešnim radom glumaca nadmašuje "Smetljara" u gledanosti druge dve grupe osim ABC1. Ako "Moje je ime Farah" nastavi rasti u gledanosti, to bi moglo ubrzati krizu "Smetljara". 

U isto vreme, "Osman gazija" nastavlja voditi sredom navečer.

Sa dve preostale epizode "Ove devojke", čini se da će "Moje je ime Farah" i "Smetljar" teško disati jedno drugome za vratom dok se takmiče za mesto pod suncem u utrci za poredak u sredu.



Primjedbe