Pomoć iz OGM Pictures: Erdem Sečkin, izvršni direktor tvrtke, dao je sledeću pisanu izjavu:

💥💥Pomoć iz OGM Pictures:

Erdem Sečkin, izvršni direktor tvrtke, dao je sledeću pisanu izjavu:

📌"U ime porodice OGM, solidarno smo radili od prvog trenutka kada smo čuli vest kako bismo zalečili rane izazvane potresom i brzo pomogli potrebitima. 

U sklopu posla koji obavljamo u ime svih nas, bez obzira na novčanu pomoć koju pružamo preko našeg Sindikata, poslali smo i kamp prikolice i agregate! 

Večeras u zonu puštamo integriranu transportno-tehničku opremu, prehrambeni materijal, higijenski materijal, invalidska kolica, vreće za spavanje, termo šatore, dečju hranu i medicinska sredstva. 

Bez sumnje, ovo nije proces od nekoliko sedmica i nakon toga naš interes za regiju neće prestati. Dok rane od potresa zaceljuju, nastavljamo raditi na tome što možemo učiniti u budućnosti u skladu sa novim potrebama koje će se pojaviti. 

U kontaktu sa relevantnim vladinim agencijama i organizacijama koje rade na kriznoj koordinaciji tražimo načine za provedbu našeg projekta, za koji verujemo da će koristiti regiji. 

Od početka procesa, svim mojim cenjenim kolegama koji marljivo rade zajedno, puno hvala na podršci.

 Ovom prilikom još jednom želim Božje milosrđe našim građanima koji su stradali u potresu, saučešće njihovim porodicama i brz oporavak unesrećenima. 

U zajedništvu i solidarnosti prebrodit ćemo ove teške dane…”



Primjedbe