Ženskaroš iz Vile SPOJLER

SPOJLER...............!!!!!

.. 
... 
.... 
..... 
......
Ferit je 24-godišnji mlad, zabavan, ali neodgovoran čovek. On život ne shvata ozbiljno, pa čak ni do porodičnog posla nije mu baš stalo iako mu je to donelo veliko bogatstvo. Ima brata Fuata, potpuno suprotnog karaktera, koji sa ocem vodi Orhan i dedom Halisom vodi kompaniju. Ferit je jedan od najpopularnijih neženja u zajednici džet seta, voli da se zabavlja i spava okolo(seksa)😂😂😂😂. Njegov deda je veoma nezadovoljan svojim unukom koji obeščašćuje prestižno porodično ime, pa naređuje porodici da mu pronađe
uglednu devojku da se oženi i skrasi. Niko ni ne zna da je Ferit sa jednom od kućnih pomoćnica dobio

                  < VANBRČNOG SINA. >

Pronosi se glas da porodica Korhan traži novu mladu i brzo pronađu dobru partnerku za Ferita, devojku po imenu Suna. Međutim, pre nego što je upoznao Sunu, Ferit upoznaje njenu sestru Sejran na pijaci i odmah ga privlači. Na noć veridbe je šokiran kad vidi da su Sejran i Suna sestre i on kaže svojoj majci da u stvari želi da se oženi Sejran umesto Sunom.
Nakon što se vratio u vilu sa svojom suprugom Sejran, Feritov život se dramatično menja: prvo oseti pravu ljubav, a zatim počinje da se bori sa svojim bratom u poslovnom svetu.




Primjedbe