Neka život bude kakav jeste sadržaj i slike 27 epizode

Neka život bude kakav jeste sažetak 27 epizode

Sadi i Songül odlučuju da jednu od dve sobe naprave spavaćom sobom. Međutim, ni Songül ni Sadi nemaju nameru da napuste svoju sobu. 

Zbog planova  koji rade jedno drugom iza leđa, uveče nemaju krevet za spavanje.Činjenica da Meltem želi da se Buğra i Derja sretnu stavlja Javera u tešku situaciju. 

Hoće li Javer, koji ne želi uznemiriti Meltem, moći odgoditi ovaj sastanak?

Dok Zülfikar daje sve od sebe da prebrodi teške dane Melek, on nailazi na Dželalovu decu u kući u koju je Melek došla po njegove stvari .

Ajlin konačno pronalazi posao koji je tražila, ali nepozvani gosti koji joj dođu na prvi radni dan izazivaju scenu u kafiću.

 Aylin nije svjesna da ih par očiju posmatra dok se približava Arazu , koji je uz nju u teškom trenutku. Araz konačno mora nekome objasniti razlog svoje bliskosti sa Gizem i Ajlin.

Dok Servet želi da mu se donese kofer pun novca u vili, Gizem je odlučna da se s novcem u ruci osveti svima koji su je povredili u prošlosti.

Nakon Sadijevog razgovora sa Songül , Servetovi ljudi čekaju ih na adresi koju je uzeo Sadi.

 Kako nije mogao doći do Derje, Kıvanç je prisiljen otići na vrata na koja nikada nije želeo da pokuca noću zbog poruke od kurira.









Primjedbe