Izbor najsjajnijih zvezda 2022. godine (1.deo)

Izbor najsjajnijih zvezda 2022. godine (1.deo) ⬇

💥 Ove godine novi talenti koji obećavaju mogli su se otkriti na svakom koraku.

Od Merta Ramazana Demira, našeg "švalera iz vile" do Rabie Soyturk iz serije "Čuj me"🏆 Merta Ramazana Demira sam stavio kao prvog na listi glumaca koje treba gledati na ekranu.

 Mert, kojeg smo već videli u seriji "Učitelj", ove je godine doista došao "na svoj" pojavljivanjem u seriji "Ženskaroš iz Vile" koja ruši rekorde na Star TV-u, što je njegova najistaknutija uloga do sada.

 Potrebna je određena razina veštine da se glumi tako svestran lik kao što je Ferit, sa malo, ako uopće ima, izvrsnih osobina, a Mert je to uspeo, osvajajući naša srca svakim hladnim i zavodljivim osmehom.

Neke se zvezde stvaraju, a druge rađaju. 

U slučaju Merta Ramazana Demira, on je rođen kao talent predodređen da postane zvezda🏆Druga na mojoj listi je Rabia Soyturk, devojka koja je igrala u seriji "Moje je ime Melek" na TRT1, ali je 2022. zaludila doslovno oživljavajući lik Ekim u omiljenoj tinejdžerskoj dramskoj seriji Star TV-a "Čuj me".

 Glumeći prestravljenu srednjoškolku, Rabia je pokazala svoje emocionalne glumačke sposobnosti, epizodu za epizodom nižući scene koje oduzimaju dah.

 Odmah nakon pionirske uloge, Rabia je, naravno, prednjačila, dobivajući brojne ponude da glumi u raznim projektima. 

Na kraju je dobila još jednu glavnu ulogu u nadolazećoj drami Kanala D, uslovno nazvanoj "Oproštajno pismo".

 Očekujem još jedan hit od Rabie kada serija bude premijerno prikazana, a kao priprema za njenu ulogu u seriji, čujem da čak ide na časove plesa.
Nastavit' će se....



Primjedbe