TRI SESTRE 31. Epizoda Sadržaj

📸 TRI SESTRE 31  epizoda/ Šta nas sve očekuje večeras 📝

Turkan ne može reći Someru da je dala Kiraz Mine. Somerovi osjećaji prema njegovoj kćeri izazivaju u Turkan osjećaj dubokog kajanja.  Nesrin i Nezahat neće ostaviti Turkan u ovoj situaciji. Nesrin se pomiriti s Turkan i podržati je.
 
Ručhan, Somer i odvjetnici saznaju da policija nije predala Kiraz Mine. Somer, pokušavajući otkriti tko je to učinio, posumnja u svoju majku. Ručhan počinje sumnjati u Turkana.  To uzrokuje nove napetosti između Turkan i Ručhan, Turkan neće moći priznati istinu.
 
Nakon što se Kiraz iznenada razboli, Mine susreće Mustafu u bolnici.Zahvaljujući Mustafi, Somer saznaje da mu je kći bolesna i da Mine ne može brinuti o djetetu. Želi otrčati u bolnicu i spasiti Kiraz, ali Mine mu ponovo bježi. Somer dobro poznaje Mine. Da bi otkrio gdje mu je kći, kreće u akciju.
 
Nesrin priča s Fatihom o svojoj zabrinutosti oko Donuš. S druge strane, ona vidi Sadikove napore da se pomirie i ne može ostati ravnodušna.  Čim se vode između Sadika i Nesrin smire i dođe do pomirenja, Fatih u kuću unosi još jednu krizu.
 
Sevilaj i Turkan, unatoč oštrim Ručhaninim uvjetima, potpisuju ugovor.  Činjenica da Sevilaj ostaje na večeri u Ručhaninoj kući dovodi Ozera u težak položaj. Sevilaj se, pretvara kao i Ručhan,  ​​ne otkrivajući istinu.
 
Turkan je stjerana u kut nakon što se Kiraz razboli i žali što je dala dijete Mine. Ako Somer sazna da je Turkan dala njegovu kćer, Mine, zna da će doći velike napetosti i da je došao kraj.



Primjedbe