Tri sestre 30. Epizoda Sadržaj i Slike

#ÜçKızKardeş Tri sestre 
📝Ozet i fotografije za 30.ep.📸
 
Somer, prihvaća zahtjev Mne za posjetu, kako ne bi ugrozio svoje skrbništvo nad Kiraz. Mine, u zamjenu za odustajanje od tužbe, obećava Someru da će se odreći skrbništva nad djetetom. Somer će biti prisiljen sakriti ovaj dogovor od Turkan.  
Nesrin, kako bi zaštitila Donuš od Fatiha, odlazi sa svojim kćerima u Izmir. Odlučna je u namjeri da se razvede od Sadika. Njihov odlazak u Izmir pretvara se u sukob između Donuš i Serdara, i dovodi do otkrivanja istine.  Derja će se suočiti s profesorom Ozgurom. 

Turkan, koja nije svjesna dogovora između Mine i Somera, nastavlja vršiti pritisak na Somera da ne povuče tužbu. Ta situacija će Turkan i Ručhan staviti jednu protiv druge.

S druge strane, Derja i Donuš se dogovore s tetom Nezahat da pomire svoje roditelje.

Ručhan se pod izlikom da će Turkan raditi zajedno sa Sevilaj, pojaviti pred Sevilaj. 
Još uvijek nesvjesna da Ručhan zna cijelu istinu, Sevilaj se suočava s Ručhaninim oprečnim stavom prema njezinu poslu  Počinju teška vremena za Ozera i Sevilaj. U 

Mustafa pokušava izgraditi svoje prijateljstvo s Derjom.

Turkan saznaje za Somerov dogovor s Mine.  Velika napetost vlada između njih, još jedna Minina igra razočarala je Somera.  
Somer je odlučan ne dati Kiraz, Mine.  Ali ovaj put Turkan intervenira kako bi zaštitila Somera. To će biti početak krize između Somera i Turkan.

#Utorak #18h🌏









Primjedbe