OGM Pictures, Onur Güvenatam, priredio je novogodišnju zabavu za sve glumce i kreatore svojih SADRŽAJA: TV serija, filmova i internetskih serija.

Pre neki dan uspešni producent i vlasnik tvrtke OGM Pictures, Onur Güvenatam, priredio je novogodišnju zabavu za sve glumce i kreatore svojih SADRŽAJA: TV serija, filmova i internetskih serija. 

Sudeći prema obilju fotografija i videa na društvenim mrežama, fešta je uspela. Srećna lica glumaca i glumica izravan su dokaz za to. 

No saznajmo više o ovoj turskoj filmskoj tvrtki.
OGM Pictures je produkcijska tvrtka koja je osnovana pod imenom OG Production and Media Services 2018. nakon što je Onur Güvenatam napustio O3 Medyu, ali je ubrzo preimenovana u OGM Pictures.

 Onur Guvenatam je rođen 01. januara 1970. (52 godine) u Ankari, turski je biznismen, producent i redatelj. Godine 2021. dobio je nagradu Zlatni leptir za TV seriju "Devojka iza stakla". Prva produkcija OGM Picturesa je internetska serija "Dar / Atiye", koja se emitirala na internetskoj platformi Netflix od 2019. do 2021. godine.
Prva televizijska serija je "Tvoj dom je tvoja sudbina", čiji je scenarij napisan prema romanu psihoterapeutkinje i spisateljice - Gülseren Budayidžioglu, koja je pak napisala delo prema stvarnoj priči.

 I ova telenovela je emitirana na kanalu Adžuna Ilidžalija TV8 u periodu od 2019. do 2021. godine. A prvi film snimljen je 2021. godine, opet za internetski servis Netflix i to je "Život od papirai". I općenito, OGM Pictures radi puno projekata za američki internetski servis Netflix. 

Sve do februara ove godine Onur Güvenatam blisko je surađivao sa TV kanalom Adžuna Ilidžalija i činilo se da prijateljstvu i zajedničkoj suradnji nikada neće doći kraj: OGM Pictures stvara sadržaj, TV8 ga prikazuje na plavim turskim ekranima.

 Ali nije bilo tako...Kamen spoticanja bila je serija - "Pametno strašilo / Süslü Korkuluk" oko čijeg se emitiranja dva uspešna Turčina nisu mogli složiti. Koja je "crna mačka" protrčala između njih, još uvek nije jasno.

Nakon svađe sa TV8, Onur Guvenatam hitno je počeo tražiti TV kanal na koji će priložiti svoje novo potomstvo sa Čağatayem Ulusoyem u glavnoj ulozi, ali se složio sa internetskom platformom Netflix, na kojoj je "Pametno strašilo / Süslü Korkuluk" promenio i format i naziv, transformirajući se u "Krojač". 

Ali to nije rešilo problem sa kanalom. I tek u proleće 2022., Onur Güvenatam potpisao je ugovor sa Star TV kanalom, koji sada uspešno emitira serije "Vodomar"i "Smetljar" i priprema nove projekte OGM Pictures za emitiranje.

📹OGM FILMOGRAFIJA:
💻 PROJEKTI ZA NAJAM:
Dar (2019.-2021.) Netflix
Tvoj dom je tvoja sudbina (2019-2021) TV8
Apartman nevinih (2020-2022) TRT1
Crvena soba (2020.-2022.) TV8
Životi od papira (film iz 2021.) Netflix
Devojka iza stakla (2021-...) Kanal D
Prošlo leto (film iz 2021.)
Yakamose S-245 (2022-...) Netflix
Drvo masline (2022-...) Netflix
Valentinovo (film iz 2022.) Netflix
Toprak i Fidan (dnevna serija 2022-...) Star TV
Vodomar(2022-... ) Star TV
Ostani (film iz 2022.) Netflix
Ja sam siva (2022-...) Netflix
Smetljar (2022-...) Star TV

🎬USKORO:
Omer (2023-...) Star TV
Izvor života (2023-...) Star TV
Privatna lekcija (film) Netflix
Krojač (Internet serija) Netflix
Zadnji poziv za Istanbul (film) Netflix
Ahhh, Belinda (film) Netflix
Džentlmen (film) Netflix

🖥SPREMA ZA PROIZVODNJU:
Muzej nevinosti (web serija)
Ako kralj izgubi (telenovela)



Primjedbe