Zvijezda serije "ŽENSKAROŠ IZ VILE" ; MERT RAMAZAN DEMIR: NE VJERUJEM U LJUBAV.

Zvijezda serije "ŽENSKAROŠ IZ VILE" ; MERT RAMAZAN DEMIR: NE VJERUJEM U LJUBAV

Mert Ramazan Demir, koji je oživio lik Ferita u TV seriji Ženskaroš iz vile rekao je: „Zanima me da upoznam nekoga u životu. izbliza. Ne verujem u ljubav."

Mert Ramazan Demir, jedan od vodećih glumaca rekordne TV serije Ženskaroš iz vile, koja se emituje na ekranima Star TV svakog petka, u produkciji OGM Pictures, govorio je za magazin Vogue.
 Demir je rekao: „Osjećam da postojim kada radim. Najživlje se osjećam dok pokušavam stvoriti nešto izvan sebe. Na primjer, kada nekog drugog duboko razumijem. Govorim o ljudima čije priče razumijem i zaista čujem."


Na pitanje kako pristupa svojoj profesiji, rekao je: „Ne želim da izgovaram velike riječi, ali proveo sam jedan period svog života glumeći. Glumio sam i postajao sam 'to'. Nisam bio ispred kamere ili na bini kada sam ovo radio; stvarao sam činjenice, natjerao sebe i druge da u nju poveruju. Ovo mi se čini veoma vrijednim.”

Na pitanje šta znači riječ „istina“, rekao je: „Činjenica da čovjek zna razliku između istine i laži u životu zavisi od toga koliko poznaje sebe. Razliku između istine i laži možemo razumjeti samo ako se pomirimo sa samim sobom. Kada sam se pomirio sa svojim najstrašnijim i najomiljenijim osećanjima, sve je u mom životu krenulo drugačije. Kada sam prihvatio ono što sam osjećao, pomirio sam se sa sobom, a kada sam se pomirio sa sobom, pomirio sam se sa ljudima. Da biste se pomirili sa sobom, morate upoznati sebe i biti slobodni od nekih uvjerenja. Kada izađete iz misaonih obrazaca, zaista počinjete da poznajete sebe. To je pomalo ignorisanje svega osim sebe, zapravo. Neophodno je ostaviti po strani 'Hoće li moja porodica biti ponosna na mene'. To je napor da se shvati gdje se nalazite u životu kao vi, neovisno o svemu i svim obrascima razmišljanja.”

Poznati glumac je rekao: “Zanima me da upoznam nekoga u životu. Zanima me da provodim vrijeme sa nekim i da tu osobu jako dobro upoznam. Ne verujem u ljubav."


Recimo da ste na sceni i da ispred Vas na ovom svijetu živi više od 8 milijardi ljudi. Svi su tamo i ti ćeš im održati govor, šta bi rekao?' 
“Molim vas da se svako brine o sebi. Ne osuđuj ništa osim sebe. Neka svako živi ono što živi. Jer mi smo stvorenja koja mogu sve. Ko želi da živi, ​​može ići za tim. Želim da doživim najčudnije i najmisterioznije što mogu da doživim u životu. Na primjer, u Peruu želim da provodim vrijeme sa šamanima u šatoru gdje doživljavate svoju matericu.”





Primjedbe