TRI SESTRE epizoda 25 Sadržaj i slike

TRI SESTRE epizoda 25 ozet i slike

 Turkan saznaje da je Mine razlog zbog kojeg su ona i Ferit ušli u štampu. 

Kada Turkan sazna da je Mine umiješana u ove zavjere, odlučuje da ostane sa porodicom Korman, suprotstavljajući se svojoj porodici.

 Činjenica da se Turkan nije vratila kući sa Sadikom i Somerovim otkrivenim tajnama izaziva razdor u odnosima između Nesrin i Sadika. 

 Sadik ne može podnijeti činjenicu da je Nesrin znala za Turkaninu situaciju i sve je sakrila, te odlazi iz kuće.

 Zbog činjenice da je Sadik otišao od kuće, Derja i Donuš će okriviti Turkan što je odlučila da ostane sa Somerom. Derjino nepristojno ponašanje izaziva razdor između nje i Turkan.
 
Mine je iskoristila prijetnju da svjedoči pred policijom, prvo protiv Turkan, a zatim i protiv Ručhan. Dok je Turkan neodlučna oko djeteta koje nosi, Somer će pokušati da uvjeri Turkan u svoju ljubav.
 
Nakon ozbiljnih prijetnji Mine-i, Ručhan dolazi da moli Turkan za budućnost njenog sina. Kada Mine, prijeteći da će podnijeti policijski izvještaj, pokuša ispuniti njene želje preko Turkan i Ručhan, ona će insistirati na svojoj ljubavi prema Someru, a Somer će saznati za Mineinu zavjeru.
 
Hoće li Mine uspjeti ostvariti svoje želje preko porodice Korman? Hoće li Turkan ostati sa Somerom u budućnosti? Hoće li se Sadik i Nesrin pomiriti?
#üçkızkardeş #trisestre #summerteam







Primjedbe