Priča se da je "navodno" Džananko ozledio nogu i napustio Budimpeštu kako bi se vratio u Tursku.Još nije jasno kako je ozleđen.

Kao da fanovima nije bila dovoljna iznenadna hladnoća između Džana Yamana i Francesce Chillemi fanovi zgodnog glumca morali su se suočiti sa još jednom tužnom vešću. Priča se da je "navodno" Džananko ozledio nogu i napustio Budimpeštu kako bi se vratio u Tursku.Još nije jasno kako je ozleđen. 

Ovu vest otkrila je većina internetskih stranica. Zapravo, upravo sam pročitao na internetu da Džananko trenutno pati od ozlede noge i da se suočava sa hospitalizacijom u Turskoj. Stoga nije jasno je li ozleđen tokom snimanja "El Turco" ili izvan seta. Postavlja se pitanje je li snimanje serije prekinuto ili se produkcija nastavlja sa scenama u kojima zgodni glumac ne sudeluje. Tvrdi se da je on trenutno u Turskoj, a ne u Budimpešti.

 Opet, nije poznato zašto se glumac odlučio vratiti u Istanbul, a ne u Rim. Navodno je netko sugerirao da ova odluka ima veze sa onim što se dogodilo Francesci, ali istina neće izaći na videlo dok se netko od dvoje glumaca ne oglasi službeno o tome. Sa druge strane, finale serije "Ljubičasto kao more", bit će emitirano u petak, 04. novembra na Canaleu 5.




Primjedbe