Neka život bude kakav jeste slike i sadrzaj 19 epizode.

Neka život bude kakav jeste sažetak 19 epizode.

Dok Songül ne zna šta da radi sa istinom koju je saznala, Sadi se sprema za veče kod kuće.Sadi zatiče Songül u teškom stanju s pristiglim informacijama i ima poteškoća da shvati svoju situaciju.

Kako se stvari pogoršavaju za Oguza i Esru, Oguz se suočava s neočekivanom izdajom. Zahvaljujući Haluku, pomoćniku tužioca koji je došao u školu, dešavaju se zanimljivi trenuci u srednjoj školi Karabayır.

 Dok se pomoćnica tužioca sastaje sa studentima jednim po jednim , imena koja Aylin vidi u dokumentima koje potajno gleda ne iznenađuju je.

Dok Arazov telefonski poziv Gizem na kraju njegove posete Aylin potresa odnos između Merta i Gizem, Servet odlučuje da poput senke prati svaki korak koji je napravio njegov sin Rıza. Kada Derya konačno upozna Zafera, na nju utiče Kivančevo ponašanje Mertu.












Dok su Zülfikar i Gülseren srećni što telo Ozana u mrtvačnici nije njegovo, okončanje istrage tima za potragu i spašavanje dovodi do toga da se Zulfikar suoči sa situacijom koju ne želi priznati ni samom sebi.

Videvši da se distanca između njih i Songül povećala, napori Sadija da razgovara sa Songül konačno uspeju, ali Sadiju se neće svideti ono što čuje.

Primjedbe