Ersin Arıdžı, koji glumi Abidina u TV seriji "Ženskaroš iz Vile", postao je pravo otkriće za mnoge ljubitelje turske kinematografije.

Ersin Arıdžı, koji glumi Abidina u TV seriji "Ženskaroš iz Vile", postao je pravo otkriće za mnoge ljubitelje turske kinematografije. Unatoč tome što igra uloge prijatelja glavnih likova, već je pokazao visoku kvalitetu svoje glume. Što znamo o mladom glumcu?

1. Ersin nije nameravao postati glumac nakon što je diplomirao na Sveučilištu za trgovinu u Istanbulu. Neočekivano se zainteresirao za kazalište i upisao Umetničku akademiju Osmana Yagmurderelija koju je također uspešno završio. Mladi glumac također je studirao kod legendarne redateljice Hilal Saral.
2. Kazalište je bilo i ostalo Ersinova prava ljubav. Nastavlja raditi na kazališnoj sceni, unatoč opterećenosti filmovima i TV seeijama. Glumca ove godine gledatelji mogu videti u predstavi "Kad nema nikoga u gradu", gde jeigra i Elčin Sangu.
3. Ersin je počeo raditi u Turdizziju 2016. godine, igrajući manje uloge u nekoliko serija, uključujući "Mali zločini" i "Dvorište".
4. 2021.godina je postala sudbonosna godina za Ersina. Upoznao je Čagataya Ulusoya, koji ga je pozvao da igra glavnu ulogu u kratkom filmu "Ptica", gde je Čaga bio redatelj i producent. Glumci su brzo postali prijatelji i Čaga je upoznao Ersina sa producentom OGM Picturesa, Onurom Guvenatamom, čiji je on partner.
5. Upravo je rad sa OGM Pictures Ersinu otvorio velike mogućnosti. Najpre je igrao u Netflixovom filmu "Živeti od papira", gde je bio Čagin partner. Usledio je rad u TV seriji "Yakamoz S245" sa Kivom. Sledeći rad glumca bila je uloga Abidina u seriji iste tvrtke "Ženskaroš iz Vile", koja je trenutno najveći hit na turskom ekranu.

Ersin je konačno zapažen i usledili su zanimljivi predlozi za daljnji rad. Prema pisanju turske štampe, vlasnik kanala TV8 Adžun Ilidžali ponudio mu je sudelovanje u snimanju nove sezone popularne TV emisije Survivor. No, za to bi morao napustiti glumačku postavu serije "Ženskaroš iz Vile". Kakvu će odluku glumac doneti, saznat ćemo u vrlo bliskoj budućnosti.




Primjedbe