Dramska serija Cop Adam prikazuje priču iz stvarnog života koju je napisala poznata turski psihijatar, Gulseren Budaiıcıoglu.

SERIJA COP ADAM - 23.NOVEMBAR - STAR TV
Dramska serija Cop Adam prikazuje priču iz stvarnog života koju je napisala poznata turski psihijatar, Gulseren Budaiıcıoglu. Ona je inspirisala nekoliko popularnih turskih projekata kao što su Masumlar Apartmanı i Dogdugun Ev Kaderindir.
Glavne uloge igraju talentovani glumci. Engin Altan i Elčin Sangu.
Cop Adam priča priču o Tameru Iilmazu (Engin Altan Duziatan), programeru softvera koji je promenio svoj životni standard tako što je preko noći osvojio ogromno bogatstvo. Tamer se sa porodicom seli u vilu, gde će imati sluge. Serija će prikazati Tamerove najdublje traume iz detinjstva.
Tamer se zaljubljuje u menadžera banke Peri (Elčin Sangu). On kidnapuje Peri, okreće joj život naglavačke i zaključava je u podrum, gde za nju stvara čitav svet. Tamer, koji je opsesivno zaljubljen u Peri, takođe je u braku sa Berinom (Sedef Avci).
Serija Cop Adam, koja je puna zagonetki i koja će neprestano iznenađivati publiku, planira da bude poprište priče od koje zastaje dah. Muški protagonista ima tetovažu čiča Gliše na zglobu, što je veoma značajno za seriju.
Peri će vremenom patiti od Stokholmskog sindroma, nakon što shvati i otkrije Tamerove najdublje misli, ona će početi da razvija pozitivna osećanja prema svom kidnaperu. 
Tamer i Peri će proći mnoge prepreke i testove da bi njihova neobična ljubav preživela. Hoće li Peri omekšati i pretvoriti Tamerovu ljubav iz opsesivne u emocionalnu vezu?
Yagız Alp Akaidın sedi u rediteljskoj fotelji u seriji koju producira OGM Pictures. Scenario serije su napisali Su Ersoz i Melek Genčoglu. 
U seriji učestvuju: Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak.
Planirana je serija od 20 epizoda, ukoliko rejting ne bude uticao na emitovanje.




Primjedbe