Dok se Bašak sa prijateljicama vozila sa parkirališta, Kıvo je odgovarao na neka pitanja novinara.

🎬⚡ Kıvo i njegova supruga Bašak primećeni su kako napuštaju lokal u Etileru. Dok se Bašak sa prijateljicama vozila sa parkirališta, Kıvo je odgovarao na neka pitanja novinara. 

Osvrnuo se na snimanje filma u kojem je glumio sa Beren Saat.

“Snimanje u Americi je završilo, vratili smo se, bilo je jako dobro. Snimili smo sjajan film. Nažalost, nisam biu u mogućnosti prisustvovati filmskoj večeri, svi smo porodično imali koronavirus, ali sada smo svi ozdravili, na sreću, zajedno sa našim detetom. Sada je sve u redu".
Kıvo, kojeg su podsetili da je bio ispred kamere ponovno sa Beren Saat, rekao je: “Bilo je jako lepo, divno. 

Raditi sa Berenom bilo je vrlo ugodno. Iscurilo je kao voda. Rad u inozemstvu ima neke nedostatke, ali općenito je bilo super. Bio je to jako dobar posao."
Za projekt o kome se priča, kojeg će raditi sa Ozge Ozpirinčdži, rekao je: “Ne mešam se u ovaj proces. 

Trenutačno imam niz projekata, radimo na njima. Producent bira partnere, mene to ne zanima. Budući da su ova pitanja izvan moje nadležnosti, ne želim ih komentirati. Složio sam se sa projektom, počeli smo ga pripremati, uskoro krećemo.”
Također je rekao ekaoda neće glumiti u seriji "Ako kralj izgubi". 
Na pitanje što se promenilo u njegovom životu od kako je postao otac, rekao je da je to lep osećaj, da se mnogo toga promenilo u njegovom životu i da što se tiče razmišljanja, čak i njegovo jutro počinje drugačije..

Govoreći o tome da puno pomaže supruzi Bašak, rekao je: “Život je običan u svakom smislu, život delimo sa zadovoljstvom. Svaki trenutak je novo iskustvo. 

To je jako dobar osećaj". Za svoju novu tetovažu je rekao: “Ima smisla,da napravio sam je. Dopustite mi da zadržim značenje”. Osim glumčevih ostalih tetovaža, zabeleženo je da je na njegovoj ruci tetovirana rukica sinčića Kurta Efea, ustvari to je preslikana fotografija Kivine ruke u kojoj je Efeova ručica, kada je Kivo uzeo prvi put u ruku.



Primjedbe