ZAMKA - 1. epizoda, 3. najava.

ZAMKA - 1. epizoda, 3. najava 😍

LINK 1



KLOPKA (TUZAK) - 1. EPIZODA

Sadržaj i fotografije

Demir Gumušaj (Talat Bulut), jedan od vodećih biznismena u zemlji, i jedan od glavnih u Privrednom udruženju, suočen je sa anonimnim pretnjama u vreme svoje kandidature za predsednika Privrednog udruženja, gde je dostigao vrhunac svoje karijere. Pojavljuje se skandalozni snimak koji bi uništio njegovu reputaciju i imidž konzervativnog biznismena. 
Demir poverava svojoj kćerki Džeren (Bensu Soral) zadatak da spreči skandal koji bi mogao da mu uništi čitavu porodicu. Pateći za očevim odobrenjem svog čitavog života, Džeren preuzima ovaj težak zadatak koji se mora rešiti u strogoj tajnosti i traga za Činarom Jilmazom (Akin Akinozu), koji ima reputaciju "prljavog advokata". 
Od tog trenuta se sve menja u Džereninom životu! 
Advokat Činar, tvrdoglav, nedokučiv, nesaradljiv čovek svoj nadimak "prljav" dobio je zahvaljujući svojim dosadašnjim klijentima. Ovaj tajanstveni muškarac, u novinama poznat kao "Izopačeno lice pravde", saopštava Džeren da je porodica Gumušaj upala u zamku satkanu od slabosti i tajni. Ako žele njegovu pomoć, moraće da mu prepuste incijativu! 

Prva epizoda će u Turskoj biti prikazana sutra u 20h na kanalu Tv8. Najave možete pogledati u pinovanim postovima grupe. :) 

#Klopka #Tuzak







Primjedbe