Uspeh serije "Ženskaroš iz Vile" izazvao je veliko zanimanje za glavne uloge u ovom projektu

Uspeh serije "Ženskaroš iz Vile" izazvao je veliko zanimanje za glavne uloge u ovom projektu. Afra Saračoglu, koja igra ulogu Seyran, dobro je poznata ljubiteljima turskih serija. Što znamo o mladoj glumici?

1. Afra je odrasla bez oca koji je napustio porodicu kad je bila mala. Ona nema posebnu želju komunicirati sa njim. Njena porodica su majka, baka i deda. Od svoje 14. godine mlada je devojka počela raditi kao model kako bi pomogla svojoj porodici.

2. Svoju glumačku karijeru duguje svojoj majci. Videla je najavu producenata filma Ozdžana Deniza i Nurgul Yešilčay koji su tražili devojku zelenih očiju za ulogu kćeri glavnih likova te je poslala fotografiju na casting. Kao rezultat toga, devojka je pozvana u ekipu. Tako je započela njena karijera u turdizziju.
3. Upisala Filološki fakultet na Sveučilištu u Eskišehiru, ali je prekinula studij zbog pretrpanog rasporeda snimanja, tako da još nema obrazovanje.


4. Nakon neuspešne veze sa pomoćnikom redatelja serije "Gospođa Fazilet i njene kćeri", Afra Saračoglu upoznala je Merta Yazidžioglua, koji je postao njen dečko. Mladi par izvrstan je primer stabilne veze, preferirajući miran odmereni život na selu, daleko od Istanbula, gde glumci dolaze samo na posao.

5. Prvi put se o Afri se govorilo tokom emitiranja serije "Gospođa Fazilet i njene kćeri", gde je igrala jednu od  kćeri. Unatoč dva neuspeha koji su usledili, talent mlade glumice bio je cenjen. Dobila je ponudu da igra glavnu ulogu u TV seriji "Zeleni bor", postavši partnerica turske filmske zvezde Čağataya Ulusoya. Godine 2021. serija je postala najgledaniji projekt platforme. Usledila je ponuda producentske kuće OGM Pictures za snimanje u TV seriji "Ženskaroš iz Vile", koja se pokazala iznimno uspešnom. Ostaje samo nadati se da scenaristi projekta neće izgubiti inspiraciju i da će mlada  zvezda u potpunosti otkriti svoj talent. (preuzeto)



Primjedbe