Tužna vest za fanove Aline Boz i Tarika Emira Tekina. Serija "Bajka" već sledeće sedmice može doći u finale.

🎬🦊⚡Tužna vest za fanove Aline Boz i Tarika Emira Tekina. Serija "Bajka" već sledeće sedmice može doći u finale. Što se dogodilo?
 
Na početku jesenske televizijske sezone, TV kanal Fox predstavio je publici jedan od najambicioznijih projekata "Bajka / Bir Peri Masalı", u kojem mlade i svetle zvezde turskog ekrana Alina Boz i Tarik Emir Tekin igraju glavne uloge. 

Snažna glumačka postava koju čine Baran Bölükbaši, Nazan Kesal, Mufit Kayakan, Hazal Filiz Küčükköse, Tulin Edže i Mustafa Mert Koč ulila je poverenje upravi kanala. Međutim, nešto je očito pošlo po zlu.

 Gledanost projekta nije dovoljno dobra, štoviše, smanjivala se sa svakom novom epizodom. Podsećam, Fox TV priprema više od 15 novih serija za novu sezonu, tako da niska gledanost zapravo potpisuje presudu o projektu.Naime, ovosedmična gledanost odredit će sudbinu serije Bajka. 

Ako ne budu dovoljno dobri, sledeće sedmice će serija doći u finale.Ipak, fanovi mlade i talentirane zvezde Aline Boz ne trebaju očajavati.

 Glumica je službeno lice digitalne platforme Disney Plus. Već su joj ponuđena dva nova projekta u kojima će glumiti nakon završetka serije.
  



Primjedbe